返回列表 回復 發帖

[原創]【2007年.飛妖密襲村落.卓柏卡布拉的口供短片】

又一則目擊者提供既『吸血飛蜥人』報導,
但可惜始終拍唔到實質既照片...
看來飛蜥人專揀黎明時先出動,
而且經常轉移地方,『敢死隊』要捉佢都應該幾難... XD

下面引用由chung12192007/07/04 04:06am 發表的內容:
就算拍到佢都會好多人懷疑 , 因為飛蜥人
實在敏捷得太驚人 ! 否則 ...我早前也不會
計畫想用你來當誘餌啦 !
所以你現在改變主義擔當重任也絕對歡迎
...
如果拍到照片起碼令佢既證供更有力...
喔...你到而家都仲想搵我做誘餌﹖
你咁樣只會白白浪費一個難得既人才...
我只會做攞住幾支AK企係前線,
打極都打唔死既衝鋒人員∼嘿嘿^^

下面引用由★邪惡貓★2007/07/05 08:16am 發表的內容:
不過如果有片就最好
嘩哈哈...果然係識貨之人,
可惜『屁股痕協會』總指揮仲未諗通XD
我都憑你最尾果句決定唔攞AK,
改為用十大武器之首既摺櫈,
同埋而家好興既國產電話炸彈∼

下面引用由chung12192007/07/07 10:36pm 發表的內容:
諗唔通既原因係我有時間中個大腦都會
便秘 .....
推你去死總好過自己去嘛 ! 喔 ....說出心
裡話添 !
...
你終於都講出你既真心話喇,估唔到你係咁既人...
但係我係樓上都講過我係『打極都打唔死』既,
所以呢...我哩挺人係專克你既命格∼哈哈∼

下面引用由chung12192007/07/13 03:36am 發表的內容:
對吸血卓柏獸人過於迷戀似乎令我人性漸
漸失去 , 遲 D 我可能仲會『卓柏化』去吸
血添!嘰嘰咕嘰嘰∼∼∼ ( 獸人叫聲 )
好喎,你『卓柏化』後就可以同卓柏獸人溝通,
話唔定到時可以叫晒佢地出黎乖乖地就範,
免得『敢死隊』下下動刀動槍∼

下面引用由chung12192007/07/14 03:38am 發表的內容:
既然我『卓柏化』左 , 咁連人性都無埋 , 即
係你同埋 sgrlto 都要死 ! 嘰嘰咕嘰嘰∼∼
如果你『卓柏化』之後連人性都無埋,
咁我唯有生擒你黎代替小卓子XD
話時話,狼化sgrlto係咪去左同小卓子決戰?
好似失左蹤好耐....