返回列表 回復 發帖

[原創]【 Godzilla Z ( 哥斯拉二世 ) 再現人間.附實照】

下面引用由克斯頓2007/06/12 09:02am 發表的內容:
可能隻豬實在太大隻,食極唔飽,
食晒佢主人成偪身家唯有出此下策,
其實佢主人都唔想架.....嗚...
如果係我我就實會拎佢出黎拍賣啦!!
我諗隻肥豬一定好值錢..大約五萬美元吧!!
好有研究價值,,,

[原創]【 Godzilla Z ( 哥斯拉二世 ) 再現人間.附實照】

下面引用由sgrlto2007/06/12 03:36pm 發表的內容:
好有研究價值,,,
大肥豬一隻邊有研究價值喎,
何況一隻死左既大肥豬都唔值錢啦,
食左佢好過~

下面引用由sgrlto2007/06/12 03:34pm 發表的內容:
可能隻肥豬攻擊力太強...怕走甩左襲擊人類
我係果個肥仔..我都會開槍射殺佢
如果出左市區都會幾電影橋段啵...xD"
咁又係 ! 如果哩隻巨豬係生性難馴 , 俾
佢走甩左又的確幾惡搞架 !

下面引用由克斯頓2007/06/12 09:02am 發表的內容:
可能隻豬實在太大隻,食極唔飽,
食晒佢主人成偪身家唯有出此下策,
其實佢主人都唔想架.....嗚...
你都幾識講野個? ! 可惜我既然係妖獸
顧問就即係我都有獸性 ....? ∼∼
下面引用由sgrlto2007/06/12 03:36pm 發表的內容:
好有研究價值,,,
話時話拎哩隻巨豬賣俾動物園都唔錯喎!
『豬斯拉』哩個賣點或者都幾吸引架!
點都好睇過獅子、老虎啦。
佢或者都值港幣三、四十萬 .....

下面引用由chung12192007/06/11 07:41pm 發表的內容:
唔係叺左巨豬8槍 , 係9槍呀!
我見到...但係食果8槍果陣仲未死...第9槍先死...
所以我講8槍囉= =+
其實...外國人9成人都有槍...
就算冇槍都可以好易攞到槍...
(如果唔係之前邊會有咁鬼多槍擊事件)
========================================
突然諗起某隻online game添...
因為果隻game中有個boss...係野豬黎= ="
唔通果隻boss實體化左!?
條友ko左佢之後有冇發現d道具or武器防具呀= =!?
==========以上又係純粹惡搞XD=============

下面引用由chung12192007/06/12 07:51pm 發表的內容:
係呀..無錯!!俾著我..我都會睇大怪獸...
不過就要承受一定既惡臭@3@..

下面引用由chung12192007/06/12 07:51pm 發表的內容:
你當然有獸性啦,不過係研究妖獸既性格啫...
係咪先﹖哈~

這個事件,我看過。
那些豬什麼都吃,而且的很營養,很像包含參有成長劑的魚飼料。
而且豬也很會生,或許牠的後代子孫,還在那野外亂跑吧!
不過那附近很多在狩獵豬,體型那麼大的野豬,跑進農場,農夫會很煩惱啊!

一隻豬都話係哥斯拉............
樓主好勁呀,咁又賺咗一筆啦~

下面引用由jiann-chin2007/06/15 09:41am 發表的內容:
這個事件,我看過。
那些豬什麼都吃,而且的很營養,很像包含參有成長劑的魚飼料。
而且豬也很會生,或許牠的後代子孫,還在那野外亂跑吧!
不過那附近很多在狩獵豬,體型那麼大的野豬,跑進農場,農夫會很煩惱啊!
牠並不是野豬 , 因為牠的那位少年主
人講唔係野豬或雜交而生的混血豬。