返回列表 回復 發帖

[原創]【 Godzilla Z ( 哥斯拉二世 ) 再現人間.附實照】

下面引用由克斯頓2007/06/13 00:16am 發表的內容:
你當然有獸性啦,不過係研究妖獸既性格?...
係咪先﹖哈~
我將會鑽研元神出竅之術 , 所以當你有
一日在夢中被我綁實就知道我有多獸性
了 ! 殺殺殺 ~
下面引用由extra2007/06/15 10:49am 發表的內容:
一隻豬都話係哥斯拉............
樓主好勁呀,咁又賺?一筆啦~
閣下的態度分明口是心非 ....
兩份報告 + 4張照片 = 60代幣
咁都過份?!唔係???
這個『 哥斯拉 』的外號唔係我為那巨豬改 .....

[原創]【 Godzilla Z ( 哥斯拉二世 ) 再現人間.附實照】

下面引用由chung12192007/06/15 11:03am 發表的內容:
了 ! 殺殺殺 ~
好,我等你,我都想見識下你有幾獸性,
你想學元神出竅在自然魔力版好似有提到喎...
哈哈~

管理員按:無意義回覆。
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
嘩~~個隻豬咁大隻既
但係佢個型同個樣係幾似野豬wor
不過又似唔曬..但係真係好大隻...唔知係未...食野有關呢

好似我係大陸見到d大種雞咁偏大隻唔似一般香港見d雞係細細隻...

唔知哩隻豬同我所見既大種雞既情況係字一樣呢

thx chung1219 share ^^
Vz
了 ! 殺殺殺 ~

閣下的態度分明口是心非 ....
兩份報告 + 4張照片 = 60代幣
咁都過份?!唔係???
這個『 哥斯拉 』的外號唔係我為 ...
chung1219 發表於 2007-6-15 03:03 AM
元神出竅之術練成點? 可否分享?
出現隻咁巨型既豬都真係幾得人驚~
怎麼沒連結到圖片?
多見少怪,少見多怪,不見不怪,只怕你怪。
怎麼沒連結到圖片?
羅偉成 發表於 2009-4-14 05:41 AM
哩篇文好舊,你都應該睇過啦!

照片在轉移論壇時失去了!我也在想方法。
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
哩篇文好舊,你都應該睇過啦!

照片在轉移論壇時失去了!我也在想方法。
chung1219 發表於 2009-4-14 09:50 PM
這個哥豬拉真的第一次看耶...
多見少怪,少見多怪,不見不怪,只怕你怪。