返回列表 回復 發帖

[原創]【史上最 Q 的飛行人形生物.神秘飛行生物、附錄影片】

下面引用由柴人2006/04/12 01:20pm 發表的內容:
哈...........我指某一位見過10尺既蟑螂既兄台.............
避孕套??@@
真係幾好幻想力........不過你既幻想力用錯地方喇...........XDD
chung你有冇呢隻大頭仔既影片?
Sorry∼ 回漏了你 !
10尺既蟑螂既兄台? 我知道係邊個 , 佢
有時會舊病復發 , 別怪他 ....XD∼
O.K !! 我遲一些有時間就去搵原文 , 睇
下有無附帶短片。

[原創]【史上最 Q 的飛行人形生物.神秘飛行生物、附錄影片】

下面引用由sgrlto2006/04/18 03:37pm 發表的內容:
是啊!我還記得那個天天o者o厘,好味啊︿︿
言歸正傳吧!我覺得飛行生物像透明的水泡多d...
總括來說牠是一舊神秘的生物啊!
牠是一舊神秘的生物 ?
唔∼ 很好 ! 很好的偉論 ! 咁即是.....
......有講等於無講 !
你說是透明的水泡還好 !
http://www.ufocasebook.com/humanoid05rich.wvx

下面引用由chung12192006/04/21 00:52am 發表的內容:
牠是一舊神秘的生物 ?
唔∼ 很好 ! 很好的偉論 ! 咁即是.....
......有講等於無講 !
你說是透明的水泡還好 !
係呀嗎...
係一舊神秘的生物呀嗎...
難道要說牠是火鳥嗎?- -

我超覺得第一張相係一個汽球....之後果d相係一個膠袋....
點都唔覺佢係ufo low....

下面引用由taitaicom2006/04/24 06:51pm 發表的內容:
我超覺得第一張相係一個汽球....之後果d相係一個膠袋....
點都唔覺佢係ufo low....
或者是人形汽球 , 但之後那個是膠袋 ? 那
麼打的結在哪裡呢 ?
沒有人說牠是 UFO , 我是說 UFA , 明白嘛 ?

我覺得好似一隻~~
can fly ga水母~~
中間好似有野ga~~~反光,,,令令地~

下面引用由minoko2006/05/01 01:00pm 發表的內容:
我覺得好似一隻~~
can fly ga水母~~
中間好似有野ga~~~反光,,,令令地~
識飛行的水母 ? 似水母 B B 多 D .....
反光的部位.....或者真的是液體 , 所以才
有這種視覺效果....

個影片果舊野係咪一直定住係度嫁??
如果佢直飛既應該影唔到咁耐嫁啵

下面引用由戒*奶2006/05/07 02:38pm 發表的內容:
個影片果舊野係咪一直定住係度嫁??
如果佢直飛既應該影唔到咁耐嫁啵
這飛行物會移動 , 但飛行速度不快 ......

下面的影片看起來好像是大型的變形蟲也∼∼
難不成在天空中也有大大的變形蟲嗎@@?可是若以變形蟲來說的話不可能有這麼大吧∼看上去又有點像是在深海中的水母呢∼∼
第一張的照片看起來很像是某種人行的氣球,但若以人行的氣球來說的話怎麼可能只有頭的部份比較大呢@@?