返回列表 回復 發帖

[原創]【史上最 Q 的飛行人形生物.神秘飛行生物、附錄影片】

第一張相真係好似個氣球呀...
可惜冇片睇啦∼
我覺得下面果個好似ufo...

[原創]【史上最 Q 的飛行人形生物.神秘飛行生物、附錄影片】

下面引用由瓏瓏2006/05/09 06:42pm 發表的內容:
下面的影片看起來好像是大型的變形蟲也∼∼
難不成在天空中也有大大的變形蟲嗎@@?可是若以變形蟲來說的話不可能有這麼大吧∼看上去又有點像是在深海中的水母呢∼∼
第一張的照片看起來很像是某種人行的氣球?..
1.或者是大頭怪嬰那種玩具氣球吧 .....
2.就算是變形虫也不會有這麼大 , 的確很
離奇 , 希望有關人員快點找到答案。

下面引用由Cherry∼*2006/05/10 00:27am 發表的內容:
第一張相真係好似個氣球呀...
可惜冇片睇啦∼
我覺得下面果個好似ufo...
1.又是估氣球 , 應該都是吧。
2.UFO ? 沒有那麼大 , 看清楚一點 , 內
裡是有液體啊 !

第一幅好唔掂。。雖然好似係度飛。。但人形0甘0既款點飛呀。。唔通好似悟空0甘?
我覺得UFO係好難遇到。。所以他係自己屋企都等都等到。。好耶!

下面引用由wood2006/05/21 06:37pm 發表的內容:
第一幅好唔掂。。雖然好似係度飛。。但人形0甘0既款點飛呀。。唔通好似悟空0甘?
我覺得UFO係好難遇到。。所以他係自己屋企都等都等到。。好耶!
人形點解唔可以飛 ?
墨西哥飛魔呢 ?
好難遇到 UFO ? 我肯定你不是住在墨西哥 ....

從照來看....可能是好q .....
但如果有機會近看的話
可能是十分核突的.....
那個波波....會否是n年前某些論壇話的
令n個x國的軍人死亡的「空中水母」.....
P.S.名字我不太清楚...太舊了....

下面引用由TomHomc2006/07/05 08:09pm 發表的內容:
從照來看....可能是好q .....
但如果有機會近看的話
可能是十分核突的.....
那個波波....會否是n年前某些論壇話的
...
空中水母的比喻很好 , 好像發生過這事
故 , 但詳情不太記得了。

我之前睇過有個網d相係講個d太空生物...
個d相既生物就好似一堆虫虫係個天空上面飛...
都幾得意...
唔知有冇人睇過呢??!!

下面引用由lenkit2006/07/07 03:11pm 發表的內容:
我之前睇過有個網d相係講個d太空生物...
個d相既生物就好似一堆虫虫係個天空上面飛...
都幾得意...
唔知有冇人睇過呢??!!
我見過 , 但其他會員不知道看過未.....
由妳 post 出來吧 !

第一張照片會讓我想到像"星際迷航"裡
是不是外星人在傳輸回太空船的時候不小心被拍到的
第二張~看起來還真像水母
不知道是不是空中水母~