返回列表 回復 發帖

[原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由AlienVirgin2007/02/12 08:10pm 發表的內容:
飛魔襲警.....無話可說.....
似係一個癲婆襲警多D囉....
話係天使就唔多貼切...似係魔鬼多D啦...
全程鬼叫甘款.....=_="
...
乜妳都對飛魔有興趣 ? ! 離奇 ?
我以為只有我對牠有興趣添 !
個女採訪員都唔知搞乜 ? 明明
飛魔個樣似人同蜥蝪之間的東
西 , 但變成『癲婆』.......喔 ~

[原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

In video 1, the  飛魔 just like a witch, it doesn't look like the real飛魔  .I think real  飛魔 is look like alien rather than witch. In video 3,  I think the person who act as mothman in the video is  very real ,except the wings.  

我覺得有時同一件事當流傳了一段
時間之後都會有些差距 , 但今次墨
西哥飛魔的外型差距非常之大 !
天蛾人都有至少兩個版本 ....
我有時諗飛蛾人可能唔止得一種 !

【UFH (不明飛行人形生物) 大集會】
【看第2段短片.接此】 < Video removed by the user
The first vidoe is LOL
飛龍、UFA】< not avaliable

下面引用由ho2007/02/17 02:15pm 發表的內容:
【UFH (不明飛行人形生物) 大集會】
【看第2段短片.接此】 < Video removed by the user
The first vidoe is LOL
飛龍、UFA】< not avaliable
我只能說一句抱歉 , 該段錄影片已
被刪去 , 閣下遲了一步 .....
但我還有其他 UFH 文章中附帶短
片 , 你可以點擊『搜尋功能』或去
看第2至8頁找來看。

下面引用由chung12192007/02/13 02:06am 發表的內容:
乜妳都對飛魔有興趣 ? ! 離奇 ?
我以為只有我對牠有興趣添 !
個女採訪員都唔知搞乜 ? 明明
飛魔個樣似人同蜥蝪之間的東
...
娛樂尼加野係咁架啦!!有咁大誇咁大""
蜥蝪好普通而且...如果變了一個癲婆就不同了XDD
這也令更多人相信這是巫婆所為...而不是什麼外星生物或飛魔
其實我仍然覺得飛魔是一隻三角形風爭XD"
因為那套拍到飛魔的片段都是這樣的/3\"大大的風爭...吼

下面引用由sgrlto2007/02/18 09:09pm 發表的內容:
娛樂尼加野係咁架啦!!有咁大誇咁大""
蜥蝪好普通而且...如果變了一個癲婆就不同了XDD
這也令更多人相信這是巫婆所為...而不是什麼外星生物或飛魔
其實我仍然覺得飛魔是一隻三角形風爭XD"
...
最離奇係該警員第一次落口供 , 內容中
描述飛魔雙眼上並沒有眼皮 , 即是沒有
眼蓋 .....
而短片卻把飛魔形容得就像是一個女鬼
般的傢伙 !
如果飛魔先生看到這報導或短片 , 請立
即去殺死那名歪曲你樣貌的女記者 .....

下面引用由chung12192007/02/18 09:35pm 發表的內容:
最離奇係該警員第一次落口供 , 內容中
描述飛魔雙眼上並沒有眼皮 , 即是沒有
眼蓋 .....
而短片卻把飛魔形容得就像是一個女鬼
...
憑這一點已經很清楚你是個飛魔崇拜者啊^^
殺了她實在太平宜佢啦...就俾飛魔嘗試一下人類性交既快感XDD"
我好像有點過份...本站內容不應該涉及這些成人情節...XD

下面引用由sgrlto2007/02/18 09:58pm 發表的內容:
憑這一點已經很清楚你是個飛魔崇拜者啊^^
殺了她實在太平宜佢啦...就俾飛魔嘗試一下人類性交既快感XDD"
我好像有點過份...本站內容不應該涉及這些成人情節...XD
飛魔迷?
既然我把牠稱為『墨西哥飛魔先生』就
知我咩 ...咩啦 ! XD∼
成人情節?
只要我認為不過份便不過份了!...嘿嘿 ~
或者墨西哥飛魔早以突變後的身體和女
性接觸過不止一次呀 !
一時不慎便可能有小飛魔出現 .....

下面引用由chung12192007/02/19 02:17am 發表的內容:
飛魔迷?
既然我把牠稱為『墨西哥飛魔先生』就
知我咩 ...咩啦 ! XD∼
成人情節?
...
咁JA係飛魔先生可能跟人類交配了
那些人類一定不是自願...牠犯了強姦罪XDD
墨西哥警察快點捉牠吧!!!