返回列表 回復 發帖

【世界異能人集4.中國篇.張寶勝身世.國寶新動向圖片】8月15日更新

其實之前,我係喺電台聽到一名記者,講番以上一段訪問:
佢話之前特別去買一樽新的藥丸,跟著俾左張,
張佢將手指貼住樽底,fing幾下D藥丸就跌左出來,
有冇整番入去就唔記得,記者自已檢查番,
個蓋原封,但係樽底有一処,係燒溶過然後再封番既,
凸出來的.而他的衫被張用手指揩揩,就燒焦左.
我認為可能就係那個被燒焦皮褸既記者.

【世界異能人集4.中國篇.張寶勝身世.國寶新動向圖片】8月15日更新

下面引用由米飯2005/05/30 08:35am 發表的內容:
其實之前,我係喺電台聽到一名記者,講番以上一段訪問:
佢話之前特別去買一樽新的藥丸,跟著俾左張,
張佢將手指貼住樽底,fing幾下D藥丸就跌左出來,
有冇整番入去就唔記得,記者自已檢查番,
...
咁佢將火機拍入香港記者肚皮下, 又點做到呢 ?
另外佢係無料的話 , 一早俾人爆啦 , 出名左無十年都有八年至知道佢係假 ! ?
無料又點幫鄧小平醫病同....為鄧小平延續壽命喎 ?
話屈張寶勝是騙子的理由有大把 , 話佢是騙子的理由只得一、兩項....

( 如果有人重想知我為乜咁肯定張寶勝係堅料的理由, 隨便來再問我 , 我重有大把理由... )

其實呢d超能力關唔關於個腦用左幾多巴仙ge問題
佢地又會唔會用得比正常人多好多?!

下面引用由CHUNG12192005/05/30 04:22pm 發表的內容:
咁佢將火機拍入香港記者肚皮下, 又點做到呢 ?
另外佢係無料的話 , 一早俾人爆啦 , 出名左無十年都有八年至知道佢係假 ! ?
無料又點幫鄧小平醫病同....為鄧小平延續壽命喎 ?
話屈張寶勝是騙子的理由有大把 , ?..
一個記者做一樣特異功能,佢祇講自己個D,其他冇佢份,唔敢講.

下面引用由chung12192005/05/27 09:56pm 發表的內容:
惡作劇之二】佢將個火機向其中一人個肚一拍 , 個火機竟然入左個肚 !!在場人員即時檢查 , 個肚D皮膚下明顯突出四方形的東西 , 同個火機外形大小一樣 , 在場各人無不咋舌!!被捉弄者就驚嚇到面無人色 ,張寶勝同時亦大笑起來 ,  一個就驚 , 一個就喜 ! (呵呵~) 當張寶勝玩到夠之後就將個火機拎番出o黎....
【惡作劇之三】有位記者買了一枝蒸餾水同一枝牙刷俾佢表演『瞬間分解與復合物質的能力』 , 而張寶勝亦應這位記者的要求 , 一隻手拎住枝蒸餾水 , 另一隻拎住枝牙刷 , 就在記者面前將兩樣物件一拍 , 枝牙刷竟然在枝蒸餾水裡面 !! 哩幅照片亦有刊登於....東周刊同一周刊其中一本中, 哩幅照片亦非常清楚枝蒸餾水樽蓋未開過 , 奇聞就無份刊登。我估哩度或者都有人睇過哩幅照片....
樓主,我都聽過佢個大名,果陣佢玩藥樽時段片都睇過...
但唔知佢原來咁勁....
根據惡作劇之二,如果將張寶勝應用於軍事方面,可謂超強
可以捉一個敵軍,放幾磅炸彈係佢肚裡,放佢番去...then..."bow......"
根據惡作劇之三,『瞬間分解與復合物質的能力』,
張寶勝除左係國寶外,中係一位練金術士...
相信大家都有睇鋼練...
佢有『瞬間分解與復合物質的能力』
鋼練中斯卡做到gei野,佢都應該做到
可以殺人於瞬間
最後,根據惡作劇之二和三
我只有一句話,佢真係超強...
中國萬歲........

下面引用由ppwwll2005/05/31 10:03pm 發表的內容:
樓主,我都聽過佢個大名,果陣佢玩藥樽時段片都睇過...
但唔知佢原來咁勁....
根據惡作劇之二,如果將張寶勝應用於軍事方面,可謂超強
可以捉一個敵軍,放幾磅炸彈係佢肚裡,放佢番去...then..."bow......"
...
張寶勝一身異能堪稱世界第一 !! 能瞬間分解某程度大小的物件再重組還原 , 不過他的身世仍然是一個謎團 ???? 我只知他是一個在雪地上執來的棄嬰....
我另外佩服他放棄名利一心效忠國家的行為, 真灑脫啊 ! ! 如果我是他的話....$ 同女人就唔少得呀。不過最後我亦會利用來幫助別人或國家的。

下面引用由chung12192005/06/01 03:18pm 發表的內容:
張寶勝一身異能堪稱世界第一 !! 能瞬間分解某程度大小的物件再重組還原 , 不過他的身世仍然是一個謎團 ???? 我只知他是一個在雪地上執來的棄嬰....
什麼!? 佢竟然係個棄嬰@@"
呢個我真係唔知...
咁...我有少少覺得佢可能係外星人...= =
OR 最成功gei人類和某種外星人gei混種
只係覺得有咁gei可能...絕冇貶意

下面引用由ppwwll2005/06/01 09:26pm 發表的內容:
什麼!? 佢竟然係個棄嬰@@"
呢個我真係唔知...
咁...我有少少覺得佢可能係外星人...= =
OR 最成功gei人類和某種外星人gei混種
...
貶意....? 太嚴重了 !! 呵呵 ~ 只是見解而已。
我估可能當時雪地的環境...剌激他求生意志 ,
暗地裡帶引出一些潛能....

嘩..勁牙- , -
邊個得罪左佢咪好慘..?
我都想有咁既特異功能

下,做乜收我錢,盟友都要pay,呵呵.........
不過有新料睇,唔嚟就蝕底.有真人相,
相一是否全家幅,有兒子tim.有冇遺傳到
其父既異能.