返回列表 回復 發帖

【世界異能人集4.中國篇.張寶勝身世.國寶新動向圖片】8月15日更新

下面引用由kaman10302005/07/06 03:27pm 發表的內容:
嘩..勁牙- , -
邊個得罪左佢咪好慘..?
我都想有咁既特異功能
錯。唔係慘....而係十分之好很慘到極 !!!
我想有特異功能....我比你更想要呀。嘿 ∼

【世界異能人集4.中國篇.張寶勝身世.國寶新動向圖片】8月15日更新

下面引用由CHUNG12192005/07/11 02:22pm 發表的內容:
錯。唔係慘....而係十分之好很慘到極 !!!
我想有特異功能....我比你更想要呀。嘿 ∼
下次唔好咁懶...去第 2 頁搵啦。

下面引用由CHUNG12192005/07/28 07:43pm 發表的內容:
下次唔好咁懶...去第 2 頁搵啦。
呵...小弟搵遍了1,3,4,5,6頁
可能就係唔記得搵第2頁...唔該晒
以前係電影度聽過張寶勝個名(唔記得係周星馳邊套...)
本來以為係作出黎?,原來真有其人@@"
咁國家點解唔好好利用佢呢d人才???

下面引用由米飯2005/07/09 01:28pm 發表的內容:
下,做乜收我錢,盟友都要pay,呵呵.........
不過有新料睇,唔?就蝕底.有真人相,
相一是否全家幅,有兒子tim.有冇遺傳到
其父既異能.
近來?住出文 , 唔記得回應....心照啦盟友~ 哈~ 佢個仔一 D 異能.....都無。有都未必會認 , 成日要去研究所一 D 都唔好受o架。其實國寶一身異能係點o黎 , 大家都只是猜測 , 但有一樣係肯定....就係佢試過在墳場練功。

下面引用由條野有次朗2005/05/30 05:56pm 發表的內容:
其實呢d超能力關唔關於個腦用左幾多巴仙ge問題
佢地又會唔會用得比正常人多好多?!
『 有次郎 』講得好 ! 絕對有關 ! 我又更新加上國寶身世....來看吧。
出得出售文章...我一有料就一定更新 , 絕不搵笨。

我覺得是假的,魔術手法居多,而且我也看過他被拍到作假的照片(幾年前電視台撥的什麼節目我倒是忘記了),這就好像台灣幾年前的大陸人士張穎「隔空取藥」一樣,號稱能隔空取藥治百病,還藉此牟利,後來她在多家大眾媒體面前被魔術師(好像是粘立人),當場抓到作假,電視影片也拍的很清楚,所以我覺得張寶勝只不過個三流魔術師而已。

下面引用由starstar06222005/09/16 03:42pm 發表的內容:
我覺得是假的,魔術手法居多,而且我也看過他被拍到作假的照片(幾年前電視台撥的什麼節目我倒是忘記了),這就好像台灣幾年前的大陸人士張穎「隔空取藥」一樣,號稱能隔空取藥治百病,還藉此牟利,後來她在多家?..
我看閣下未睇過我與其他會員對話 , 對嘛 ?

下面引用由starstar06222005/09/16 03:42pm 發表的內容:
我覺得是假的,魔術手法居多,而且我也看過他被拍到作假的照片(幾年前電視台撥的什麼節目我倒是忘記了),這就好像台灣幾年前的大陸人士張穎「隔空取藥」一樣,號稱能隔空取藥治百病,還藉此牟利,後來她在多家?..
傻瓜,你有在看後一接,知後張寶勝,笑一笑,便說你望下面,那魔術師被張寶勝在0.1妙內之脫去她衣服............那魔術師即時一面到紅,就走了
你所說的只是一半
中國人都有話,看一半唔看一半點知結果
如不信你就看江湖傳魂

下面引用由chan12005/09/17 07:26am 發表的內容:
傻瓜,你有在看後一接,知後張寶勝,笑一笑,便說你望下面,那魔術師被張寶勝在0.1妙內之脫去她衣服............那魔術師即時一面到紅,就走了
你所說的只是一半
中國人都有話,看一半唔看一半點知結果
如不信你就看?..
閣下未睇過我與其他會員對話 , 對嘛 ?

下面引用由chung12192005/09/20 02:27am 發表的內容:
閣下未睇過我與其他會員對話 , 對嘛 ?
看了啊
又如何就像江湖術士一樣
每個人都可以表達不同意見
我就覺得是假的阿