返回列表 回復 發帖

[認真討論] 世界異能人集【三.英國篇 】.心物感應.

下面引用由queenchloe2005/05/24 10:21am 發表的內容:
据说人类脑部的潜能还没得到完全的发挥
在经过意外后可能恰好启动了
[fly]如果一次過運用晒 100 % 潛能 , 之後好可能會死呀!![/fly]

下面引用由my93942005/05/24 00:46am 發表的內容:
好普通啊...有冇些特別些的?
如製冰人/只飲水生存的/不能影相的/滅雲的/控夢的/飛天的/用皮膚「睇」事物的...等...
我都希望有其詳細資料啊...
好 !! 哩位網友o既要求....無問題 , .....世界異能人集【四】即將有得睇。各網友留意喇 !!!

特異功能應該是人腦發出一些超越我們科學所知的能量,這種能量可以領人心想事成,(如果可以完全控制這種能量),我相信有特異功能的人只是可以控制一部份能量,比如有人可以看穿人體,有人可以領金屬變刑.

下面引用由條野有次朗2005/05/26 09:24pm 發表的內容:
得閒我都去比車撞下先@@"
總覺得有超能力or類似ge野d人 會易d吸引異性@@
呵呵~ 你竟然想....得閒去比車撞下先...? !..又易d吸引異性....唔係卦 ?

如果比車撞到你毀容 , 又點樣可以吸引到異性呀 ? 到時...吸引異形就有你份 !! 呵呵 ~
倒不如咁喇....搵日大家都得閒約埋出o黎 , 由我負責渣車撞你 , 但你放心....我會就住o黎撞 , 唔會撞到你九彩 , 只係撞到你七彩 , 好嘛 ? 嘿嘿 ~

[fly]轟 !!! 隆 ~ 轟隆 ~[/fly]

下面引用由my93942005/05/24 00:46am 發表的內容:
如製冰人/只飲水生存的/不能影相的/滅雲的/控夢的/飛天的/用皮膚「睇」事物的...等...
信我 !!! 只要有人要求 , 小弟亦會陸續滿足各位網友的。但我要將 D 資料隔渣 ( 過濾 )...唔係多可靠既個案就唔會擺低俾人睇呀 !

【預告】【四中國篇】已經出了。下一回是【五 蘇聯篇】內容將會提及兩名能力級數極高的異能者....留意喇。【四】中國篇已經出了。

下面引用由airdaves2005/05/28 02:55am 發表的內容:
有過這樣不幸的經歴而又異常樂觀已經是你的運氣了,給我1定會變得很沮喪,我是
那種蠻喜歡完美主義的人,身體有過這樣的損傷或碰撞1定會蠻不自在的。
繼續抱着這種態度生活吧~個人認為這意外也令?..
在那醫院小插曲裡的日子亦出現個兩次悲觀的念頭 , ....因為我左邊面有疸 4 吋直徑的『 磨薑 』...嗚咽~ 以後叫我點溝女喎....不過之後我亦安慰自己 , 俾女溝都得既唧....呵呵 ~
第二令我悲觀的事情....忽然 D『 白衣天使 』在我眼中統統都....變晒做我o既『 地獄導遊 』, 試過幾次臨洗傷口之前 , 我靜雞雞哩入男廁足足半小時避難...。.呵呵 ~

下面引用由rinkai082005/05/27 10:23pm 發表的內容:
特異功能應該是人腦發出一些超越我們科學所知的能量,這種能量可以領人心想事成,(如果可以完全控制這種能量),我相信有特異功能的人只是可以控制一部份能量,比如有人可以看穿人體,有人可以領金屬變刑.
閣下對於哩類異能的分析能力亦不錯 , 還有....一些異能是由氣功激發的, 例如『法輪功』....遲點我會講講有關氣功的話題....

呢位網友,你竟然話心物感應係普通@@"
難道你有or更強gei能力??
我自己冇特異功能,覺得心物感應已經好勁ga la
好彩gei,可以利用呢種能力去賭場賺大錢
or好似"感應少年"咁,
什麼製冰人/只飲水生存的/不能影相的/滅雲的/控夢的/飛天的/用皮膚「睇」事物的
你看X-man太多了....

下面引用由ppwwll2005/05/31 09:33pm 發表的內容:
呢位網友,你竟然話心物感應係普通@@"
難道你有or更強gei能力??
我自己冇特異功能,覺得心物感應已經好勁ga la
好彩gei,可以利用呢種能力去賭場賺大錢
...
我曾經提過咁多種特異功能 , 只要擁有其中一項 , $ 同埋異性到時肯定大把。

在外國住的時候,層預知會發生車禍,到後來,的確發生了三次不同意外;但不是很嚴重,第一次意外還發了小財,對方保險承擔還給了幾萬美元的呢!
不過,我亦聽到中陰談話,很須。我會叫他們不要吵我。事實,聽不懂他們說什麼?吹賬!!!