返回列表 回復 發帖

[請求協助]懷疑火星人解剖實錄?

我唔知道呢d照片係咪真ge?唔知大家知唔知冇佢地d長細d資料呀????
我真係好想睇 .........
in which country??
is that real!?

檔案區相關檔案
靈異新聞
加前防長爆第三類接觸內幕宇宙有80種外星...
加拿大前國防部長赫利爾(Paul Hellyer)爆出驚世言論,不僅指外星人確實存在,而且有80種,至少4種曾到訪地球,甚至跟美國內華達州空軍基地合作,但因為不...
「好奇號」火星探索
NASA實地查生命迹象「好奇號」火星測甲...
火星部份地區每逢夏季會出現神秘甲烷霧,美國太空總署( NASA)的探測器將會首次實地查證,若證實屬實,意味火星存在生命。甲烷通常由動物消化或生物腐化形成,專家相...
英國猛鬼檔案
酒吧自拍拍得靈異照
2014年10月29日英國《每日電訊報》 報導,在英國紐卡斯爾(Newcastle)兩名女子在空無一人的酒吧自拍留念時,懷疑拍得靈異照片。 22歲女護士格...
「好奇號」火星探索
好奇號詭異照火星現疑似手指化石
2012年8月26日,英國《星期日郵報》報導,火星有人類手指化石,甚至有凉鞋﹖在美國火星探測車「好奇號」(Curiosity)發放的照片中,有英國網民竟然看到兩...
討論區相關主題
[原創]【精靈的頭骨、天使神僊的毛髮 ? ( 內附兩幅照...
人類好騙嗎﹖
[原創]【由『外星人』攝錄下進行人類實驗的錄影片】
[分享]【神聖佛舍利子類別之照片】

細個係電視睇過成個解剖過程, 3天不敢睡覺, 而家再睇都仲覺得幾恐怖. 不過這個好像証明過是假的???

之後好像被人說這條片是假的,你不要太相信比較好!!

個解剖過程, , 覺得幾恐怖. ~~!!.....><

唔..我都認為係假既..
最後o個兩張相感覺好"流"喎..

下面引用由AlienVirgin2005/05/09 01:14pm 發表的內容:
我唔知道呢d照片係咪真ge?唔知大家知唔知冇佢地d長細d資料呀????
我真係好想睇 .........
in which country??
is that real!?
...
最頂一幅相.....我絕對+ 肯定至少13、4年前於某刊物內曾睇過。弊~個名唔記得添....等我搵搵先。
下面D相就未見過 , 個樣D表情好似未死得晒...﹖咪即是生?緊佢 ?  皮下組織似一客『至尊薄餅』﹖喔...嘔~~佢個口...?? 乜有牙仔咁奇怪? !
我個人見解 : 相信度....20 % ! 牠貌似『灰人 』, 但以我所知灰人係無牙齒! 幅相就算是真的話....個 LOOK 似『卓柏卡布拉』多過似外星人呀。

下面引用由CHUNG12192005/05/10 00:42am 發表的內容:
最頂一幅相.....我絕對+ 肯定至少13、4年前於某刊物內曾睇過。弊~個名唔記得添....等我搵搵先。
下面D相就未見過 , 個樣D表情好似未死得晒...﹖咪即是生?緊佢 ?  皮下組織似一客『至尊薄餅』﹖喔...嘔~~佢個口...
我都聽過外星人好似係冇牙ga~
聽到你講皮下組織似一客『至尊薄餅』﹖@_@
以後我去食薄餅時~又會諗返起=_="嘔......嘔......@_@
"卓柏卡布拉"係邊個黎ga?

下面引用由AlienVirgin2005/05/10 02:21pm 發表的內容:
我都聽過外星人好似係冇牙ga~
聽到你講皮下組織似一客『至尊薄餅』﹖@_@
以後我去食薄餅時~又會諗返起=_="嘔......嘔......@_@
"卓柏卡布拉"係邊個黎ga?
Oh ~ 真係 Sorry ....呵呵 ~
『卓柏卡布拉』的外號....『墨西哥飛魔』! 無惡不作的牠...在墨西哥無乜人會唔知道 ! 不過身住香港的大家唔知道都唔出奇。我將會出篇文( 或者+投票搞笑一下)....將有關牠的一一說明。請留意喇 !
〈後話〉
本人有點疑惑...就是這篇文究竟在什麼話題的版上發表才合適 ?? 自然魔力 ? 外太空 ? 妖獸 ? 因為哩隻飛魔身世極之複雜 , 同唔少東西有關....俾些意見 ?

我覺得果個"外星人"個肚入面d野好似係煮得太耐既公仔麵咁既..
不過都好核突下...

下面引用由puppy2005/05/10 05:57pm 發表的內容:
我覺得果個"外星人"個肚入面d野好似係煮得太耐既公仔麵咁既..
不過都好核突下...
唔係丫ma~煮得太耐既公仔麵@_@
嘔..................嘔..................