返回列表 回復 發帖

[原創]【史上最怪異的外星飛行類人U.F.H.2006年U.F.O錄影片】

下面引用由chung12192006/04/06 02:43am 發表的內容:
外星報告提到牠們的樣貌可說是千奇百怪 , 多
毛的、光禿禿的、1 0 尺身高的、不足 3 尺的...
..太多...太多了 .....。
以人類的現今科技能夠看到的星體已有 7 0 0 0
...
這個都是啊,可能有些外星人都是在野人我階段...
小外星人和女飛魔的比較...哈哈!外星人確實千奇百怪啊!

[原創]【史上最怪異的外星飛行類人U.F.H.2006年U.F.O錄影片】

下面引用由sgrlto2006/04/06 10:54am 發表的內容:
這個都是啊,可能有些外星人都是在野人我階段...
小外星人和女飛魔的比較...哈哈!外星人確實千奇百怪啊!
介紹你看一本漫畫 , 名叫『M.M.R』, 在電
腦上可以免費看啊 !

下面引用由chung12192006/04/07 01:57am 發表的內容:
介紹你看一本漫畫 , 名叫『M.M.R』, 在電
腦上可以免費看啊 !
只是漫畫來呀??- -
我好少睇漫畫啊!好吧,試下睇睇先啦∼

下面引用由sgrlto2006/04/07 07:49am 發表的內容:
只是漫畫來呀??- -
我好少睇漫畫啊!好吧,試下睇睇先啦∼
哩一本雖然是漫畫 , 唔好咁快就認為唔好睇 , 它
是我的至愛之一 , 我儲齊一套 1 3 期。
內容包括....外星人、UFO、諾史特拉達姆斯的生
平事跡、神聖戰士 .....太多未能盡錄。

管理員按:無意義回覆

我想問下呢.....
其中一個短片係影2個人在踢戈個...
有ufo等的物體出現嗎...

管理員按:無意義回覆

下面引用由juliasrabbit2006/04/07 07:19pm 發表的內容:
我想問下呢.....
其中一個短片係影2個人在踢戈個...
有ufo等的物體出現嗎...
出現的並不是 UFO , 而是出現了一個可能
是外星人的生物 , 而牠更用手觸摸那位少
年 , 登時嚇到他即刻彈開 .....

下面引用由chung12192006/04/07 10:37am 發表的內容:
哩一本雖然是漫畫 , 唔好咁快就認為唔好睇 , 它
是我的至愛之一 , 我儲齊一套 1 3 期。
內容包括....外星人、UFO、諾史特拉達姆斯的生
平事跡、神聖戰士 .....太多未能盡錄。
真的,還是作的??
我試下邊到有得買先啦,還有我沒有很多錢錢..

下面引用由sgrlto2006/04/08 10:22am 發表的內容:
真的,還是作的??
我試下邊到有得買先啦,還有我沒有很多錢錢..
是真實的 , 有些是推斷 , 總而言之就係好啦 !
都話在網上有得免費睇咯 !
去搵線上漫畫的網頁 , 我唔記得個網址 , 我
有時間就去搵.....
我漏講.....仲包括有.....鬼神、超能力、異象、
靈魂出竅、災難 .....
仲有我曾經用它去出收費文章。