返回列表 回復 發帖

[原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由sgrlto2007/05/04 08:13pm 發表的內容:
嗯..佢話俾外星人捉過喎!!
我覺得有7成,8成係真...
如果你俾外星人捉就攪笑xDDD"
你記得爆我個朵呀!!佢地可能會放過你既..
...
如果我被外星人擄走 , 我會當作是渡假。
除此之外就好讓我和外星美女來數個銷魂夜 , 到
時我一定向外星人提意去搵埋你 , 一齊在飛碟裡
開 Sexy 派對 ! 正 ......

下面引用由chung12192007/05/05 04:03am 發表的內容:
如果我被外星人擄走 , 我會當作是渡假。
除此之外就好讓我和外星美女來數個銷魂夜 , 到
時我一定向外星人提意去搵埋你 , 一齊在飛碟裡
開 Sexy 派對 ! (forum2.hkgolden.com/faces/hoho.gif)(www.hours-24.com/...
咁你要記得搵我啦....
等我同佢地影幾幅伸脷V字手勢放係頭既樣先xDD"

睇唔到片呀~
點解會咁架?
但係d圖睇黎真係有d似外星人...

呃錢都唔該搵一樣真d既野去呃丫
個公仔又唔識郁, 俾人用電筒照對眼又冇反應
又冇人掂佢.........
絕對搵唔到一個point叫我信lor

下面引用由chankaiyu2007/05/18 05:33pm 發表的內容:
呃錢都唔該搵一樣真d既野去呃丫
個公仔又唔識郁, 俾人用電筒照對眼又冇反應
又冇人掂佢.........
絕對搵唔到一個point叫我信lor
a..a...a..尼個會員,,你唔好咁激動..
就算佢係真既..我諗都係唔識郁JA..
如果你放一個嬰兒係一個又潮濕又污髒既地方..
二日,無野食無野飲,而且一出世身子就好虛弱..我諗尼個BB都恐怕活不成!!
還有這是原創..收返你幾十蚊,,我諗唔太貴JA
加上收費的文章,,主要是帶動會員討論...
最重要的..又不是真錢,,是網元而已..又不是要你身家啊!!
大家都是討論JA~"不要太過激動xDD

都唔知道真定假,因為有太多人專登製造新聞嚟賺錢!

下面引用由celiaw2007/05/23 10:20am 發表的內容:
都唔知道真定假,因為有太多人專登製造新聞嚟賺錢!
係..尼個可能絕對最大...尼個世界
太多太多既人屎忽痕,,,用科技用物件黎製造一些奇異既事
唉.....都唔知有咩係真既...希望我會親眼見到啦^^

個外星bb俾人照極都係咁既姿勢 ...
一啲反應都冇 ...
佢身處個地方周圍果啲係咪冰 ?
片入面咁多人囉住手機拍攝
點解唔一早放上來俾多啲人睇

下面引用由電腦2007/05/28 09:36pm 發表的內容:
個外星bb俾人照極都係咁既姿勢 ...
一?反應都冇 ...
佢身處個地方周圍果?係咪冰 ?
片入面咁多人囉住手機拍攝
...
我唔知點解覺得那個什麼地外異星人處身
的地方像是很寒冷 , 你說好似係冰 , 我都
有同一睇法。
地點像是在效野地區的洞穴裡 ......
0.0~~~~~~~~