返回列表 回復 發帖

[原創]【解剖外星人事件的真相 ? 附長版錄影片】

++大家留意一下++
討論一下係咩黎既?盤不像盤...有冇咁奇怪既盤呢?
我暫時相信係偽造既...

個段解剖外星人事件..我係好細個時...
係亞視睇過...由頭睇到尾....黑白片.....
一早已經知道是假了.....

下面引用由★邪惡貓★2006/04/29 12:42pm 發表的內容:
不是沒疑點~~相反是反而是疑點太多了
相信對一個比較熟練的人要造出一個差不多的 ' 屍體 ' 是沒什麼大問題的~~因為熟能生巧
而飛碟外殼就真的好像是假的
因為從外太空墜下到地球表面損傷程度也有點問題吧
...
這番見解真的不錯 ! 等我試試下一篇 Post 一
些疑幻疑真的資料給大家過目 .....呵呵 ∼

下面引用由sgrlto2006/04/29 11:42am 發表的內容:
網上只有很少資料,黎黎去去都係果幾樣....
如果你網上找到更多資料話我聽呀!!我唔買住啦!
過多陣先,同埋邊到多這類型的書買呀??
除了旺角外呢?
你用搜尋功能囉!那本書值不值就
看你自己喇 ! 大個仔.....
富翁個網頁 .....睇過未 ?

下面引用由AlienVirgin2006/04/29 06:08pm 發表的內容:
個段解剖外星人事件..我係好細個時...
係亞視睇過...由頭睇到尾....黑白片.....
一早已經知道是假了.....
一早知道是假 , 但那時未有人招認 , 不過
招認的人.....的說話可信嗎 ? 唉 ~
我好希望哩種人會俾外星人擄走....再被輪......

可能這事件
而被當年總統隱瞞了
已經不大機會知道,這個真相是什麼!!!
不論是真是假
現在,很多人已經不相信,這件事是真實了.......
至於,飛碟殘骸外殼
sgrlto說的英文字,是在下面的一個架而已   

下面引用由chan12006/04/30 06:10am 發表的內容:
可能這事件
而被當年總統隱瞞了
不論是真是假
...
我也不能盡信 , 不過其中有一些飛碟零件令
我有點迷惑 , 幕後搞手的腦筋真的不錯。

下面引用由chan12006/04/30 06:10am 發表的內容:
可能這事件
而被當年總統隱瞞了
不論是真是假
...
咁奇怪既架!
真係特別,特別野裝特別野!真不錯...哈哈∼

下面引用由chung12192006/04/29 11:49pm 發表的內容:
你用搜尋功能囉!那本書值不值就
看你自己喇 ! 大個仔.....
富翁個網頁 .....睇過未 ?
什麼富翁??
大富翁6?-3-”
我上網找過了,但沒有..來來去去都係果d∼
不是盡錄!

下面引用由sgrlto2006/04/30 09:25am 發表的內容:
什麼富翁??
大富翁6?-3-”
我上網找過了,但沒有..來來去去都係果d∼
不是盡錄!
呵呵 ∼ 有時搵資料出文並不是過癮的事 , 富
翁即是萬維網囉 , 不過你應該睇過 , 事關我經
常 post 他的 ufo 錄影片。
但網上仍有不少是我未看過的 , 我出埋下一篇
文就比網頁過你 , OK?