返回列表 回復 發帖

【南太平洋篇.附20圖.外星人向神父,牧師揮手打招呼】10月12日更新

下面引用由chung12192005/07/05 02:49am 發表的內容:
條片只係類似咋 !!
閣下把口真係『 漱過油 』....哈哈 ~
(www.changxing.gov.cn/hd/hd/image/ct31.jpg)
我以後未必會再咁癲 , 去用咁多時間搞一篇文。
...
你花咁多心機  ..幾多錢我都會支持!!我諗人人都會感受到你既認真ga.......努力!!

【南太平洋篇.附20圖.外星人向神父,牧師揮手打招呼】10月12日更新

十分之利害,找到那麼多資料
還是支持支持,ufo真的難拍

Yes, this passage is very informative, thx for sharing with us, u a so powerful to do such a detailed research~

下面引用由bb19767282005/09/15 06:08am 發表的內容:
十分之利害,找到那麼多資料
還是支持支持,ufo真的難拍
哩篇真係咁多人讚 ? 又俾人扯返上頭一頁。
我仲有其他空軍檔案.....有時間你就睇埋啦。

很精彩,圖片很真實(不是電腦設計那些)有個外星人揮手好真啊!!
希望可以知道更多外星人的事啦!!多謝晒

下面引用由SGRLTO2005/10/05 05:51pm 發表的內容:
很精彩,圖片很真實(不是電腦設計那些)有個外星人揮手好真啊!!
希望可以知道更多外星人的事啦!!多謝晒
閣下可用訊息與我私下交流 , 但我在網吧上網的 , 我
在線時間多數在『6:30 pm- 9:30 pm / 1:00 am- 4:00 am』

下面引用由puremanman2005/09/15 07:06am 發表的內容:
Yes, this passage is very informative, thx for sharing with us, u a so powerful to do such a detailed research~
竟然睇漏一個回覆添 ....SORRY ∼ 我一早將我用了
多少時間才完成哩段說話刪除 , 但都俾咁多人睇得
出....真眼利。放心....我出得收費文都搜集足資料才
會 p o s t 出街。

避火箭果段嘢我以前睇過, 我信百分百堅的...   可以咁高速避得開, 可想而知人地科技程度有幾高.... 相比之下.... 唉

下面引用由onolisa2005/10/20 11:44am 發表的內容:
避火箭果段?我以前睇過, 我信百分百堅的...   可以咁高速避得開, 可想而知人地科技程度有幾高.... 相比之下.... 唉
我曾經睇過某些有關書籍提到.....外星心科技
先進過地球人類 2000 年 , 但我覺得地球科技
至少落後 2000...0 年添 , 個人見解而已.....