返回列表 回復 發帖

[收費]【被擄後與外星人互毆.邱比斯伍敦事件】

下面引用由sgrlto2006/04/07 07:58am 發表的內容:
當然,外星人那麼瘦,如果被李小龍一腳踢可能踢死了!
我記得有一名像地球人的人用圓形的東西放在邱比斯伍敦的頭上,之後他暈了!
邱比斯在那一次遇到的外星人不是瘦 , 只是身
材矮小 , 手腳都有肌肉 , 而且仲幾粗添 !

下面引用由chung12192006/04/07 10:30am 發表的內容:
邱比斯在那一次遇到的外星人不是瘦 , 只是身
材矮小 , 手腳都有肌肉 , 而且仲幾粗添 !
係咩,肌肉外星人- -”
但有一個都被邱比斯伍敦踢飛了,是不是啊!
那一腳傷不到外星人掛,應該...
就算係都好快醫療到!

下面引用由sgrlto2006/04/08 10:24am 發表的內容:
係咩,肌肉外星人- -”
但有一個都被邱比斯伍敦踢飛了,是不是啊!
那一腳傷不到外星人掛,應該...
就算係都好快醫療到!
或者可稱之為 ..... 『 外星筋肉人』!
邱比斯點止踢一腳 , 仲左右橫鞭搥 ! 佢當
時直頭係狂性大發 , 即係外星大混戰 !
個外星人 D 表情非常痛苦 , 仲慘叫添 !

光聽介紹就不想看了!不可能發生的事!

下面引用由TENG2006/04/08 03:56pm 發表的內容:
怎會啊!可信度99.9%,你都不信啊?
聽下雲海講,清潔一點啊...網址在回覆內,慢慢找吧!

下面引用由TENG2006/04/08 03:56pm 發表的內容:
在這世界上無可能有一日全人類的看法
都會一致 .....
我尊重閣下的見解 !

請問一下點解一定要「搵個女外星人翻雲翻雨」一下既??? 如果個 d 外星人係成隻怪物咁,你係唔係都同佢翻雲覆雨一下呢??? XXD
比 d 人類既風度比其他種族人睇下至得加嘛...咁同隻野獸無分別 OTZ

管理員按:無意義回覆。

管理員按:無意義回覆,回覆已被紀錄。

下面引用由discovery5312006/04/10 03:44pm 發表的內容:
請問一下點解一定要「搵個女外星人翻雲翻雨」一下既??? 如果個 d 外星人係成隻怪物咁,你係唔係都同佢翻雲覆雨一下呢??? XXD
比 d 人類既風度比其他種族人睇下至得加嘛...咁同隻野獸無分別 OTZ
你到底是問我....還是其他會員 ?
你是否回錯文 ?
哩篇係講同外星人打架啊 ! 你真是....XD∼
如果你想傾哩方面就可以去我另一篇文 ,
主題如下.....
【你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外
星人強行性交,你們如何應付?】