返回列表 回復 發帖

[收費]【被擄後與外星人互毆.邱比斯伍敦事件】

第12集A-F
http://tv.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi?id=836&cat=6&subcat=25
雲海講這件事,睇加聽,超正...

下面引用由chung12192006/04/01 07:34am 發表的內容:
多謝 ∼ 不錯的介紹 !
第 11 集呢 ?
出返去慢慢按,有好多集的....
你還有冇準備外星人的文章呀??我很期待啊...
邱比斯敦事件之後還有冇有更經典更震撼的事呢??

下面引用由chung12192006/04/01 09:30am 發表的內容:
出返去按 ? ! OK  ~
當然有準備文章 , 有兩篇添 , 其中一篇
係『出售外星人』...另一篇係妖獸文...
邱比斯敦事件已經好誇張囉? ! 仲有....都
...
抽精的我剛剛看過了,是你的舊文章,可能你忘記了...
我們由妖獸轉了外星人,現在活躍於外星人版,我不想做返妖獸住啊!
...還有,我有很多你的文章呀!哈哈,後備來的,遲一些給網址你呀!

下面引用由chung12192006/04/01 10:55am 發表的內容:
我還有不少未 POST , 擄人抽精哩類文都係
照住本書來抄的 。
你有我很多的文章 ? 什麼文章 ? .... R 晒頭 !
是啊!我將你的文章放晒上網,當然,無我的同意,誰都不也到內觀看...
你的書,是在那裡來的?是買的??噢....
通常這些書都係英文書來啊!所以我不會借...

下面引用由Ashnana2006/04/01 11:18am 發表的內容:
真係唔記得幾時發生喎..
不過我記得雲海講依條友好出名,有好多義工幫佢做野,佢公開左見到外星人之後,有好多人去暗殺佢,好彩佢而家仲未死!!!!
下...暗殺佢?〔庶〕我孤陋寡聞∼從未聽過呀...事關我都係近年先聽佢講故
有d人話雲海吹水,有些人就洗耳供聽...所以都係果句,信則有不信則無!哈哈

下面引用由chung12192006/04/02 01:11am 發表的內容:
有人暗殺佢 ? 佢邊有咁值錢 , 雲海....佢思覺失調嗎 ?
想知清楚d一定要問Ashnana會員啦!我都是不清楚啊!
可能雲海發夢呀!哈哈∼如果雲海俾人追斬,我諗到會好搞笑!
盟友你都見過佢個樣啦應該,肥o者o者咁..
萬一雲海先生見到我以句,對唔住..講笑ja

下面引用由chung12192006/04/03 02:04am 發表的內容:
我有很多....很多.....
有些絕版 , 有幾本至少 5 0 年前出版的。
我是買的 , 都是台灣版。
有本係我喜愛之一 , 已經出版了 2 1 年 , 名字
...
啊!我樓下有一間$5蚊雞二手書買賣...我試下睇睇有沒有關於外星人的書先
ufo百科全書我都很像聽過下...哈哈∼因為我都是書蟲︿︿知一點點啦

下面引用由chung12192006/04/04 07:11am 發表的內容:
$5蚊二手書買賣 ? 那只是漫畫啊 !
我買的都只是 $ 2 ∼ 3 蚊 .....
我本大百科只是 $ 3 蚊而已 ....當時心
情有點執到寶的快....感....噢 ∼
...
你的百科全書只需3蚊...噢,係唔係好耐之後的香港啊?
我樓下的不是漫畫啊!有d係好好睇的,很多都有....
我諗5蚊店可能像10蚊店不是全部5蚊啦!
因為我見到有些很大本,5蚊?正正∼
下...我不懂抽啊!

下面引用由chung12192006/04/05 00:40am 發表的內容:
我講?間書店係乜書都有得賣 , 最多就
係中學舊書、教科書、漫畫.....
外星人有關書籍只得好少 .....
我跟老闆有言在先 , 我係買手 , 我買?
...
啊..原來係咁,難怪你有那麼多知識啦!
如果想買關於外星人的書,便要去外國買...
我想講邱比斯伍敦現在在世嗎??

下面引用由chung12192006/04/06 02:35am 發表的內容:
若想看的話 , 可以去市政圖書館租回家
看 , 而且是免費的。
想買的話 , 可以去旺角先達廣場對面的
『李健記』書店 , 有很多不同類型的書
...
啊..這麼年青就被外星人毆
我諗他長大的時間還有很多奇怪的事在他身上發生