返回列表 回復 發帖

一張不明的照片

好像漫畫三眼小子中那隻把pet pet充氣,然後噴出來用來飛的雀仔(唔記得名)
不過這種飛法好像不合物理學的定理!!

一張不明的照片

下面引用由fingerpupet2005/09/30 10:06am 發表的內容:
april 14!!!that is my birthday......
hahaha!!!!!!!!!but i still think it was a bird~~~~~
cause it just looks like a bird!!
盟友,你的生日同張相有什麼關係???

一張不明的照片

好可能是一些ufo,好像星球大戰的戰鬥機

一張不明的照片

下面引用由kkkso040102005/09/30 08:52pm 發表的內容:
盟友,你的生日同張相有什麼關係???
你用左2個post,都未講你認為是什麼來?
不要理其他人,你講下你認為是什麼先.
ezratse 發表於: 2005/09/30 11:29am
好像漫畫三眼小子中那隻把pet pet充氣,然後噴出來用來飛的雀仔(唔記得名)
不過這種飛法好像不合物理學的定理!!
係呀,它的飛行原理,係有少許問題,
不過它是有动力的,要飛上天,不是冇可能.
chan1 發表於: 2005/10/01 07:03am
好可能是一些ufo,好像星球大戰的戰鬥機
成你貴言,我都希望是.

一張不明的照片

呢隻會唔會係禿鷹來? 睇落又都幾似star war內的motor bike

一張不明的照片

好老實講句我真係睇得好辛苦 , 都唔知係咩 !!
見到尾部好似有一個引擎的物體有火 !!
其他令外就係好似有兩架野 , 在追逐 .

一張不明的照片

nothing really special~
cause i dun know what is that!
so ........i think it looks like a bird with fire but i think it's too bored to say that!
so!yea!
that was my birthday too!

一張不明的照片

好似紐西蘭絕種鳥Mora, 漫畫三眼小子入面個隻巨鳥

一張不明的照片

下面引用由樹bear2005/08/14 05:31pm 發表的內容:
我認為只是一隻收起雙翼的鳥而已

我也認為是"鳥"不過是高速
之下拍照才會變成這樣子!!!
至於你說引擎
只能說你想太多了

一張不明的照片

乍看之下是隻鳥.可是鳥的尾巴怎麼會噴火= =?好奇怪....