返回列表 回復 發帖

[閒話一則]發左一個好奇怪既夢....

長左少少...而且係口語...唔好介意...
我尋晚訓覺o個陣發左個好恐怖既夢...
到而家都仲好驚....
我夢見事前係我玩緊我牙嬸個bb....
個bb好得意...突然個鏡頭一轉...
就我夢見我同一班人去camp
但係就好似軍訓咁...個個都著住軍服...
我個營入面有十幾個人圍著圈....
好嚴肅既樣...出面就有3隊既人fall in緊
個感覺好似過左好耐...
我拎左支槍出黎殺人....
個營既門口係打開左....
初頭營入面有塊地席遮遮掩掩...
出面d人就仍然冇陏過...
營入面d人掙扎得好勁....
但係掙扎o個個只係我殺緊既人....
姐係話坐係周邊既人係冇陏過....
一路殺....中間有好多陏陏動動既場面...
唔知去到第幾個...好似係臨尾o個幾個...
出面d人終於留意到我地發生乜事...
但係個個都企係度望住我地...
終於....個營裏面既人都死晒...
我冇殺過出面d人....我亦都好確定d人係冇走過...
但係就得番幾個....佢地幾個好似唔驚我咁....
突然我見到我牙嬸...
諗起個bb.....唔知點解我就自殺....
我拎起支槍對住左邊太陽穴
但係粒子彈係眼角同個穴之間"cake"住左
我抬起頭...粒子彈就鑽左入腦....
但係我竟然冇死...夢中既我亦都冇流血...
我好內疚...o個幾個人話個營入面有99人....
我殺左97人....我想再自殺多次...
但係牙嬸阻止左我...同我講左d野....
之後我就醒左....
有幾樣我覺得好奇怪既野....
1.我好耐冇見過我牙嬸....而佢亦都冇bb
2.我意識個營入面得十幾個人....
但係事後o個幾個人竟然同我講個營有99人....
而我殺左97人....個營根本就冇可能容納到咁多人
3.點解我殺人時[後]...周邊d人好似冷血咁...完全無動於衷...
4.我意識入面我係殺晒d人...點解o個幾個人會話我殺左97人...
假如個營真係有99個人...咁o個兩個.....去左邊

唔知點解我到而家仍然好驚...個夢俾我既感覺好真實....
我起身仲摸左下個太陽穴....好彩冇事

唔知大家有冇發過一個好奇怪/恐怖既夢...
到而家都仲好記得....?

檔案區相關檔案
香港猛鬼地方傳聞
[會員驚歷]上環四方街紅衣鬼新娘
CyberX會員ALANLEE的小時候在上環四方街的親身驚歷。 四方街位於香港的上環,鄰近文武廟及盛傳鬧鬼的必列者士街、卜公花園等。ALANLEE小時候約...
「自殺勝地」東堤小築
東堤小築的自殺命案
自八十年代末,長洲東灣海濱的東堤小築成了香港怨靈出沒的代表地。多宗兇案命案均發生於比,幾乎成了本港兇宅之最。原是渡假聖地的東堤小築,自此常傳出鬧鬼傳聞,沒有遊客...
香港猛鬼學校達德學校
12名初中生靈探撞鬼見報
2011年9月20日香港東方日報報導,12名初中生於日前組織「靈探小隊」在白天進入位於香港元朗的著名的猛鬼學校達德學校的荒廢校舍後撞鬼,有人扼頸自殘!期間,一名...
靈異新聞
小行星撞向火星
日期:1月30日地點:火星撞中機率:1/75小行星撞擊地球,輕則像通古斯( Tunguska)大爆炸撞出個巨坑,重則帶來絕世天劫。通古斯大爆炸已是99年前的舊事...
討論區相關主題
[原創文章]mabinogi CB 圖片集
不明來歷的聲音
人類面臨的10大滅種危機!!!
{真人真事}小時候不恐怖的不尋常經歷

會唔會係前世既事..?
今世係你個夢到發生...?
又或者尼個夢既主角..係你阿嬸d親人!!
而你就代入左尼個角色...
個夢淨係想話你聽..有尼件事..!!
可能只係一個簡單既一個夢ja..
我有次7月14日鬼節發左個惡夢添啦
到宜加我都無事呀^^

下面引用由sgrlto2007/05/19 06:02pm 發表的內容:
會唔會係前世既事..?
今世係你個夢到發生...?
又或者尼個夢既主角..係你阿嬸d親人!!
而你就代入左尼個角色...
...
下...唔知牙...
不過我之前聽過話佢[嬸]以前打仗的
不過唔知係咪真....=.=
***** 板主模式 ***** 該文章是管理員從聊天間轉移過來的!

下面引用由tokoyo2007/05/20 00:21am 發表的內容:
下...唔知牙...
不過我之前聽過話佢以前打仗的
不過唔知係咪真....=.=
咁我諗唔多唔少都有關連既..."
咁你記唔記得被你殺果d人係咩衫?

下面引用由sgrlto2007/05/20 09:34am 發表的內容:
咁我諗唔多唔少都有關連既..."
咁你記唔記得被你殺果d人係咩衫?
全部都著軍服架...
p.s:有一個鏡頭閃過我係著住類似拉登d衫....
但係唔知點解我又記得我都係著軍服...=.=
莫非...我換左衫....嘿...講笑

下面引用由tokoyo2007/05/21 07:52pm 發表的內容:
全部都著軍服架...
p.s:有一個鏡頭閃過我係著住類似拉登d衫....
但係唔知點解我又記得我都係著軍服...=.=
莫非...我換左衫....嘿...講笑
拉登xDD"可能係舊軍服呢?
如果是日軍軍服,,有好多可能同我所講既差唔多!!
我.......好似講癈話XD