返回列表 回復 發帖

Mousse Cake

LBHIDDEN[99]LBHIDDEN本分區細則
1.可以轉載網路文章,但"必須"加上自己的見解感想,如有很多文章想與版友分享,請集中在同一post內,不要每個文章也開一新post,否則視為洗版論而刪除所有文章
2.如文章一早已經在本版內,版主會刪除較新的post
3.可以chatpost
4.嚴禁惡意挑釁,任何罵戰
5.版主有絕對的刪除文章權力而且不會事前通知會員
6.尊重知識產權,嚴禁post任何非法下載網址,link等
7.本版亦依照e-hell_Forum版規執行版務
8.片言隻字,無意義回覆,無內容post及無自己意見的投票post會被刪除!
9.除官方指定VIP會員外,絕不能出有關CyberXFiles、Ehell論譠、ProjectX有關站務及管理問題,否則必會刪除Post及扣除評級,履犯者必會禁言及禁止帳號及IP處理!
唔post lor....
唔share lor....
lock呢個lock o個個....
咁點先....
我冇一幅圖片開一個主題喎....
同係甜品....
但係做ge唔同....
冇明文話要一個post入面出晒d食譜喎....

Mousse Cake

victor 回來之作????支持你唷.....
請你繼續地努力吧。

Mousse Cake

唔錯喎~
總好食過年糕啦
(vic 咁耐冇泥呢度發覺左個簽名比人改左,他真幼稚,哈)

Mousse Cake

下面引用由雷.仲恩2005/02/14 07:46pm 發表的內容:
你的sign比cake更吸引到我,哈哈哈哈(邪惡地長嘯)
咁兩個蛋糕點先?

Mousse Cake

下面引用由huisiutung2005/02/14 07:50pm 發表的內容:
victor 回來之作????支持你唷.....
請你繼續地努力吧。
我冇話會長駐o係度喎....
自然會有人叫我上黎睇ga喇....
再講就離題俾人插ga喇~

Mousse Cake

下面引用由tottichan2005/02/14 07:51pm 發表的內容:
唔錯喎~
總好食過年糕啦
(vic 咁耐冇泥呢度發覺左個簽名比人改左,他真幼稚,哈)
過年又點可以冇年糕呢....
閒時都冇咩機會食就食多d lor....
過左時候就冇得食ga喇....
e家食多d lor....
Mousse Cake就可以隨時食~

Mousse Cake

下面引用由victorlamwt2005/02/14 08:02pm 發表的內容:
咁兩個蛋糕點先?
都幾好睇…味道當然唔會知…第二個個賣相好過第一個~lol

Mousse Cake

下面引用由victorlamwt2005/02/14 08:16pm 發表的內容:
簽名改左咁大件事....
有黑客?
定係有其他呢....
算是黑客行為,但我看那些人不會有黑客的技術吧∼
有什麼人可以改到會員的個人資料,估都估得到
想像力強勁,我也尊敬他們做-- 白客

Mousse Cake

想問問為何沒有教授如何做這兩個Mousse Cake??
不過第二個賣相好過第一個啊^^
告訴我怎樣做吧???
請指教, 謝謝!!

Mousse Cake

下面引用由小白2005/02/14 08:45pm 發表的內容:
想問問為何沒有教授如何做這兩個Mousse Cake??
不過第二個賣相好過第一個啊^^
告訴我怎樣做吧???
請指教, 謝謝!!
我冇諗過o係呢個聊天間教授ga喎....
只係show個cake出黎ja喎....
你要我可以pm俾你....