返回列表 回復 發帖

頭文字D

由街機第一代,到第三代我已打爆機了!
PS2我也打爆機,現在只會到處找人挑戰...
大家有沒有玩這遊戲心德分享?
秋明山,第三代大家可以五連髮夾彎能做到排水渠的入彎嗎?
在依波呂山大家能成功跳山嗎?

頭文字D

拓海哥仔你用咩車呀?幾多星?咩火呀?最堅係玩咩地方咁呀?我最多係用GDB同埋86呀^^八方原,秋名雪,正x我都ok識玩ga...文太秋明d星你打哂未呀?我點打都打唔到...你秋名跑幾多呀??我太多野想知la^^請你得可以的話講我知呀~^.^~

頭文字D

下面引用由天子月2005/04/13 10:20pm 發表的內容:
拓海哥仔你用咩車呀?幾多星?咩火呀?最堅係玩咩地方咁呀?我最多係用GDB同埋86呀^^八方原,秋名雪,正x我都ok識玩ga...文太秋明d星你打哂未呀?我點打都打唔到...你秋名跑幾多呀??我太多野想知la^^請你得可以的話講?..
我用AE86 Trueno,但後期玩悶了,用86爆機後,就試用文太的車Subaru Impreza WRX Type R!
最堅應該是秋明山!其他地方都還可以吧!
文太我已有10粒星在秋明
我兩張咭只有12粒星

頭文字D

我慣用86同MR2,兩張卡都係有十四星,兩部都係十八lv!文太秋名打到十三lv就唔夠打!
拓海你話落渠同跳崖,你識唔識,大家可以研究下!
因為我打呢隻game打得都幾奇怪!
我時間跑出黎唔係好快(秋名2:58:433,伊呂玻3:02:???)!但你講既兩條路我都ok!其次就係赤城同小圓山!
大家可以分享下!
^^

頭文字D

下面引用由phantasia2005/06/25 01:54am 發表的內容:
我慣用86同MR2,兩張卡都係有十四星,兩部都係十八lv!文太秋名打到十三lv就唔夠打!
拓海你話落渠同跳崖,你識唔識,大家可以研究下!
因為我打呢隻game打得都幾奇怪!
我時間跑出黎唔係好快(秋名2:58:433,伊?..
落渠還可以
跳山就依家有時都會炒車啊...
赤城同最後果條都ok...
你18 Lv啊?搵日要你指教指教啊...

頭文字D

你除左可以用86成功落渠,有冇其他車可以呀!
我指係唔放油門連過四個彎!

頭文字D

phantasia如果用8v同你架86跑...你估跑唔跑得win呀??我用86一定比8v夾死..伊呂波文太打唔打到15lv呀??我點打都打唔到...

頭文字D

下面引用由天子月2005/06/25 03:52pm 發表的內容:
phantasia如果用8v同你活D..你估跑唔跑得win呀??我用86一定比8v夾死..伊呂波文太打唔打到15lv呀??我點打都打唔到...
我就是最討厭人家用車尾夾人,這太不公平了!

頭文字D

我對住人地只要係係秋名
我用果部係86,如果比人夾我都有辦法過到
除左下雨戰,本身我覺得8v係一部所有路上專長係下雨既車,我都有一部,但我唔鐘意果D感覺,我覺得用佢太冇技術可言!
拓海你多數係邊間玩多,有機會同你跑一次!^^
我一定唔會係用住架四驅既,以為自己快而又周圍夾人果D!哼!

頭文字D

下面引用由phantasia2005/06/25 05:48pm 發表的內容:
我對住人地只要係係秋名
我用果部係86,如果比人夾我都有辦法過到
除左下雨戰,本身我覺得8v係一部所有路上專長係下雨既車,我都有一部,但我唔鐘意果D感覺,我覺得用佢太冇技術可言!
拓海你多數係邊間玩多,?..
我會到處去玩的!
你玩法同我差不多!
但某次我在秋明山勝了一輛很快的車(忘記是什麼車)後,我就說過不會再與不認識的玩秋明下山。
太沒意思了!
若然玩其他我有機會輸和贏,那真正看自己技術,那不是更好玩嗎?