返回列表 回復 發帖

貓殺手

唉!只兔子好可憐,傷成咁!
我以前都養過兔子咖~賓尼兔那種~好得意

貓殺手

有冇搞錯a∼∼
貓都有生命a∼∼
點可以咁對佢地家...
太可惡la...
x佢老xa∼∼佢係唔係xx大家...

貓殺手

下面引用由藤原拓海2004/05/06 01:50am 發表的內容:
疑 用 電 槍 捉 貓   證 據 不 足 釋 放
義 工 追 蹤 警 拘 懷 疑 貓 殺 手
【 本 報 訊 】 近 月 「 貓 殺 手 」 四 出 行 動 , 專 門 在 街 頭 擊 殺 街 貓 , 幾 名 「 貓 隻 領 域 護 理 計 劃 」 義 工 ...
下次有哩種情況記得叫埋我 , ( 我唔係講笑而係講真)
事關你唔夠佢揪就弊傢伙 , 因為應該被打o既係佢而唔係你呀。吼呀 ~

貓殺手

下面引用由CHUNG12192005/06/13 08:03pm 發表的內容:
下次有哩種情況記得叫埋我 , ( 我唔係講笑而係講真)
事關你唔夠佢揪就弊傢伙 , 因為應該被打o既係佢而唔係你呀。吼呀 ~
http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=93&topic=111&replynum=last
你講笑啊?
唔該你入去睇睇!

貓殺手

下面引用由藤原拓海2005/06/16 10:00pm 發表的內容:
http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=93&topic=111&replynum=last
你講笑啊?
唔該你入去睇睇!
我似乎對你過份擔心.....Sorry ~
如果對方有兩個人 , 你會否一樣出手教訓...對方 ?

你曾經講過哩句﹕『這些沒人性的雜種們,竟然為了錢,做出這種沒人性的東西!』佢有 $ 收 ? R 晒頭....

貓殺手

下面引用由chung12192005/06/17 06:31pm 發表的內容:
我似乎對你過份擔心.....Sorry ~
如果對方有兩個人 , 你會否一樣出手教訓...對方 ?
你曾經講過哩句﹕『這些沒人性的雜種們,竟然為了錢,做出這種沒人性的東西!』佢有 $ 收 ? R 晒頭....
有黑市收購貓狗肉,
收購價為30元一隻狗,50元一隻貓!

貓殺手

下面引用由藤原拓海2005/06/27 03:04pm 發表的內容:
有黑市收購貓狗肉,
收購價為30元一隻狗,50元一隻貓!
仆佢個街....唔怪得捉咁多 ! 原來有 $ 收。
但收購哩類o野o既人就仲仆街添....唉 ~

貓殺手

拓海啊!你怎可以這樣暴力的? 見到你們食肉我又去打你們可以嗎?
貓也有生命,難道豬狗牛羊雞又不是生命麼?五十步笑一百步!
(註:我是素食者。)

貓殺手

下面引用由angefan2005/06/27 10:49pm 發表的內容:
拓海啊!你怎可以這樣暴力的? 見到你們食肉我又去打你們可以嗎?
貓也有生命,難道豬狗牛羊雞又不是生命麼?五十步笑一百步!
(註:我是素食者。)
妳幾時見我食肉?九唔搭八!
妳去看流浪貓多可憐!
我煮素食啊!都係食素!

貓殺手

下面引用由藤原拓海2005/06/28 01:04am 發表的內容:
妳幾時見我食肉?九唔搭八!
妳去看流浪貓多可憐!
我煮啊!都係食素!
你原來是素食者 ! 我亦喜歡食素 , 仲有食肉不過就少 D ....
用唔用暴力好難講 , 但我地處身o既地方有如鬥獸場一樣。唔通下下靠把口咩....唉 ~