返回列表 回復 發帖

[玩意]【 大家一起入來玩玩.禁煙的槍 Game 】

CHUNG顧問 ﹕1月1日所有食肆及網吧正式禁
煙 , 當作應一應節 , 所以就擺個禁煙遊戲出來給
各位會員玩下 .....
我本人就試了3次才成功 ....
那麼你 / 妳又需要多少次才成功呢 ?

[glow=255,blue,2]請點擊以下的照片 .........[/glow]
檔案區相關檔案
「好奇號」火星探索
NASA火星照片拍到不明白點
2012年8月23號英國《每日郵報》報導,美國派出的火星探測車「好奇號」(Curiosity)在傳回給地球的照片中,被眼利網民發現火星天空有神秘光點,引起人揣測...
英國猛鬼檔案
格里赫古堡鬧鬼 遊客拍得靈異照
2010年2月15日英國《太陽報》報導,英國一名遊客早前到威爾斯北部的格里赫古堡(Gwrych Castle)參觀,在這幢被稱為全英最猛鬼的荒廢古堡外拍照留念,...
英國猛鬼檔案
約克郡清拆校舍拍得靈異照
2010年02月24日英國《每日郵報》 報導,英國東約克郡一棟古老男子小學校舍進行拆卸工程時,工人竟然拍攝到一個疑似男童鬼魂。 小學名為Anlaby小學(...
靈異照片檔案
照片有圓光拍出幽靈
靈魂真的存在嗎?美國太空總署( NASA)研究員海曼( Klaus Heinemann)授發現妻子在一次心靈治療師聚會拍下不尋常的照片,多幀照片上都有個有如月亮...
討論區相關主題
死了122年的修女
有線靈異節目(奇奇怪怪星期五)拍出奇怪影像
[收費]【被擄後與外星人互毆.邱比斯伍敦事件】
日本報章於1901年作出了23個科技預言,其中17個已變...

我向來都係狙擊高手,所以一次就搞掂左
其實偶而禁下煙都未嚐唔係好事,非吸煙者可以安心用餐唔洗食二手煙
其實最緊要都係大家自律姐,不過如實施禁左煙既地方有人食都係好正常姐

玩了5次都沒成功.. 就沒玩了= =  每次都是28.29支

下面引用由柴人2007/01/05 07:10pm 發表的內容:
我向來都係狙擊高手,所以一次就搞掂左
其實偶而禁下煙都未嚐唔係好事,非吸煙者可以安心用餐唔洗食二手煙
其實最緊要都係大家自律姐,不過如實施禁左煙既地方有人食都係好正常姐
我已經試過收到四次在機舖內吸煙
的告票 , 就算網吧 ....我現在一樣照
吸可也 !
咁好眼界 ? 似乎追擊者的角色應該
找你來當 ......

下面引用由臻霜兒2007/01/07 05:43am 發表的內容:
玩了5次都沒成功.. 就沒玩了= =  每次都是28.29支
臻霜兒妹妹 ~ 我俾個提示妳喇 ! 注
意最邊緣的位置 ...
我最初被陰到都係最邊邊的位置呀 !
呵呵 ~

下面引用由chung12192007/01/08 06:04pm 發表的內容:
臻霜兒妹妹 ~ 我俾個提示妳喇 ! 注
意最邊緣的位置 ...
我最初被陰到都係最邊邊的位置呀 !
呵呵 ~
係呀,我都玩左12次先得,
留意最右邊同右下角啦~ ^.^

下面引用由克斯頓2007/01/09 01:54am 發表的內容:
係呀,我都玩左12次先得,
留意最右邊同右下角啦~ ^.^
這遊戲亦放在其他論壇 , 有些人玩了廿
次仍然不成功 , 所以 1 2 次好平常 , 但
超過 1 5 次都係咁樣 , 那就 .....

第一次玩到去29……搵晒d垃圾桶,最邊d位(護士同右下支煙都搞掂左,左上都係)
而家努力搵緊……
更新:第二次成功左……原本係個女人放左支煙係個包隔離我睇唔到-.-||

下面引用由殺神§麟§2007/01/11 03:41pm 發表的內容:
第一次玩到去29……搵晒d垃圾桶,最邊d位(護士同右下支煙都搞掂左,左上都係)
而家努力搵緊……
更新:第二次成功左……原本係個女人放左支煙係個包隔離我睇唔到-.-||
我第一次搵到 2 8 枝 , 第二次搵
到 2 9 枝 , 第三次先至成功 .....
右下角果枝搞我領o野 ....