返回列表 回復 發帖

可能是世界最大牛角[圖片]+奇異昆虫ookuwagata[譯音]

下面引用由辣椒2005/09/17 09:59pm 發表的內容:
呢條昆蟲物體好恐怖呀~~~~~~~~~~~~~~
平時係城市會唔會見到咖??????
如果會就.............(好驚呀!!!!!!! >.<   )
佢會唔會咬人呢???
...
會架,仲係有毒添.如果冇記錯既話.

可能是世界最大牛角[圖片]+奇異昆虫ookuwagata[譯音]

嘩..
由細到大都至驚呢d昆蟲∼∼
我之前最驚小強..
而家俾呢隻取代左..
好核突,,

下面引用由polly∼*2005/09/19 07:54am 發表的內容:
嘩..
由細到大都至驚呢d昆蟲∼∼
我之前最驚小強..
而家俾呢隻取代左..
...
我甘大個仔都驚小強,不過呢隻巨人蚰蜓係郊野地方多D.
城市環境石屎地,佢冇定呢埋呀!

蟑螂同蜈蚣的混合體..........
起雞皮............
找人幫它們絕種比較好!!

下面引用由森森2005/09/24 03:57pm 發表的內容:
蟑螂同蜈蚣的混合體..........
起雞皮............
找人幫它們絕種比較好!!
唔好唔好,它們都是生物,在地球上,都應該留它們一個生存機會.

米飯......今晚食飯唔好預我啦!想嘔....hahaha~~~....你拍的相片嗎?在那裡出現多?香港定其它地方?最後2張似"水曱甴 "...常在溪流處覓食!近鏡那張看了立即把腳伸在椅上,,,,,多得你米飯 !再看牛牛那張...大家留意下,,,個對角是在男孩對腳後面小孩在角前面!即係對角是/或是...相片已比人加工過把真牛角剔去加入巨型牛角!另一個可能是巨型牛角兩邊是用物料造出來掛上牛背剔走真牛角!比人看像是對巨型牛角!此類相片多是拍得好模糊的對嗎?這是個人看法!

嘩...我肯定今晚食唔到野!!不過都好多謝你!!朋友...如果唔係我都唔會知道有d咁既野!!唉...我見完佢之後好似返左去古代

下面引用由soso1282005/09/30 01:03am 發表的內容:
米飯......今晚食飯唔好預我啦!想嘔....hahaha~~~....你拍的相片嗎?在那裡出現多?香港定其它地方?最後2張似"水曱甴 "...常在溪流處覓食!近鏡那張看了立即把腳伸在椅上,,,,,多謝你米...
hehe.....勁呢!
不是我拍的,叫做巨人蚰蜒,成虫有20cm長,有小孩子前手脾甘長.
如果識飛呢!就真係.......................

又见到D N对脚既爬爬喇..好核凸錒..!!!
  555555~~~甘晚上黎顶贴真系惨錒..张张都甘..

下面引用由貓記2005/10/10 11:17pm 發表的內容:
又见到D N对脚既爬爬喇..好核凸錒..!!!
  555555~~~甘晚上黎顶贴真系惨錒..张张都甘..
甘妳睇完鬼相走來,更係甘,呢度乜鬼都有.
嚇妳唔死,都令妳蘿蘿lun.hehe...........