返回列表 回復 發帖

[原創]一條毛巾

LBSALE[70]LBSALE沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。

米以為係一條毛巾。

這頭是國寶級的,全球不過十隻。

身價不菲

想不想養一隻呢…

好鬼得意,想捽一?。
這狗兒由毛色到鼻色,腳趾同心口都達到標淮。
睇完覺得得意,就回覆一?。
檔案區相關檔案
靈異新聞
中國驚現UFO?多省市民港人目睹 疑軍方...
本港西北上空前晚驚現不明飛行物,民眾拍下照片並致電天文台。同時,內地多個省市民眾也目睹這發光體。昨日內地媒體一度以「中國疑進行第三次反衞星試驗」報道事件,引全國...
鄭和下西洋
《天下全輿總圖》証明鄭和發現美洲?
2006年03月27日新加坡《聯合早報》引述英國《獨立報》報道,一張聲稱是中國人於1763年畫古地圖,的並且聲稱是複製自1418年的地圖上,畫著美洲,企圖證明鄭...
陰謀揭秘
斯諾登再爆NSA機密美策劃網戰 自動反擊...
2014年08月14日美聯社報導,美國「叛諜」斯諾登(Edward Snowden)再揭美國國家安全局(NSA)機密,指國安局秘密籌備網絡戰事程式,一旦有人向美...
水怪檔案
英漢攝得尼斯湖水怪 15米長黑影時速10...
位於蘇格蘭的尼斯湖( Loch Ness),流傳一個1,400年的古老傳說,在深不可測的湖底,棲息一條怪物──尼斯湖水怪。有人形容,尼斯湖水怪頭很小,但頸又長又...
討論區相關主題
奸於碟仙既一扁論文*
☆~十二星座的財政狀況~☆
[原創文章]家人靈異事件1
日本給小孩看的教科書中的"南京大屠殺"...

[原創]一條毛巾

這檔案蠻貴的@@|||
不過能看到這麼像毛巾的沙皮狗就值回票價啦!!!

[原創]一條毛巾

下面引用由sjlin03172006/05/16 11:54am 發表的內容:
這檔案蠻貴的@@|||
不過能看到這麼像毛巾的沙皮狗就值回票價啦!!!
係貴左小小,減少少勒。多謝晒。
不過都冇乜人回,都係小D出文。
又有人無聊俾個E。呵呵……

[原創]一條毛巾

下面引用由米飯2006/05/16 03:11am 發表的內容:
LBSALELBSALE沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中國,而這頭是國寶級的。沙皮狗源自中?..
得意就幾得意 , 不過價錢就唔得意? ....
對眼咁樣 .....似乎未必睇得清楚。
哩度有 2、3 個會員經常俾 E , 就算哩篇
唔係 A , 都未至於 E ? ! 吹漲 ∼
我有篇標明『要求協助』, 即係擺明資料
不足喇 , 都有人俾個 E 我 .... 呵呵∼

[原創]一條毛巾

下面引用由chung12192006/05/21 10:27am 發表的內容:
得意就幾得意 , 不過價錢就唔得意? ....
對眼咁樣 .....似乎未必睇得清楚。
哩度有 2、3 個會員經常俾 E , 就算哩篇
唔係 A , 都未至於 E ? ! 吹漲 ∼
...
你都話窮,有成百幾萬,收得你小。
其實隻狗有小小怪,可能牠的壽命或?或短,總之
是和其他的不一樣。
E由佢la,我家陣自已俾自已E,呵呵。

[原創]一條毛巾

下面引用由米飯2006/05/24 07:27pm 發表的內容:
你都話窮,有成百幾萬,收得你小。
其實隻狗有小小怪,可能牠的壽命或?或短,總之
是和其他的不一樣。
E由佢la,我家陣自已俾自已E,呵呵。
我講得唔清楚 ~ 我話隻狗咋 , 隻狗肯定貴
到飛起 , 唔係話篇文 , 我話之你收 1 萬或
10 萬 , 我想睇就睇 ! 不過.....喔 ... 100 萬
就要『詳細』考慮一下 .....喔唔 ∼
哩隻應該無變種 , 睇樣只係特別『巢』咁
解?喞 ! 壽命長短就睇佢主人點對佢 ......

[原創]一條毛巾

哈哈....
佢都真係沙皮得緊要
個樣十?十?咁
好鬼Q喎
D皮應該幾好玩........

[原創]一條毛巾

嘩..點解佢會一舊舊既∼
沙皮真係沙皮,有點像一種食物...
佢真係識嘆∼不過全球不過十隻,好像又係咁∼見到未見過!!
身價一定不菲啦..應該要幾十萬,甚至幾百萬都有可能
不過我覺得佢唔可愛- x-

[原創]一條毛巾

下面引用由xavierleung2006/05/30 00:40am 發表的內容:
哈哈....
佢都真係沙皮得緊要
個樣十?十?咁
好鬼Q喎
...
你隻甘毛仔都好得意呀,he he....

[原創]一條毛巾

下面引用由米飯2006/07/16 05:25pm 發表的內容:
你隻甘毛仔都好得意呀,he he....
唔,無錯!!
因為Rocky都係成日傻?傻?咁.......哈哈!!