返回列表 回復 發帖

[原創]【昆蟲皇者....『螳螂』之戰役.附8段短片】

下面引用由克斯頓2007/06/12 01:44pm 發表的內容:
就當我"屎忽痕"搵野做你地都奈我唔何啦~
何況我設計對白都係俾你感染,你都一樣"屎忽痕"啫~嘿嘿^^
有角色俾我做無所謂,但一定唔會係被挷架既一角,哈哈~
咁你就做係八萬尺高空掉落地下既人類吧!!
這個角色算不錯吧- v-”最多俾多幾句對白你講

下面引用由chung12192007/06/11 05:53am 發表的內容:
獨角仙並唔係好似螳螂咁突出 , 因為螳螂
有時就算面對更強對手亦會企硬 !
但這行徑亦等於嫌命長 , 一介武夫 .....
哈哈,,尼個唔可以唔承認...
D螳螂真係「壽星公吊頸」..連貓都唔怕!!
我細個果時俾貓追都嚇到我半死-_-"
螳螂可以飾演清兵尼個角色..心口得個勇字XD

下面引用由sgrlto2007/06/12 03:31pm 發表的內容:
D對白唔會係「嘩....」「救命呀....」
「唔好呀....」「嗚....」「啊....」之類啩﹖
但係最緊要有降落傘喎~

下面引用由chung12192007/06/12 05:15am 發表的內容:
我同你都有一樣諗法 , 體型上之分別已
明顯係螳螂輸蝕左 .....
螳螂都識飛架 !
螳螂識飛但唔可以好像黃鋒咁維持好耐
應用唔到在實戰上
我想知螳螂女係咪一定大隻過螳螂仔-.-?
交配完要食左老公填肚...好慘~

下面引用由克斯頓2007/06/12 01:44pm 發表的內容:
就當我"屎忽痕"搵野做你地都奈我唔何啦~
何況我設計對白都係俾你感染,你都一樣"屎忽痕"啫~嘿嘿^^
有角色俾我做無所謂,但一定唔會係被挷架既一角,哈哈~
太好喇 ! 我和 sgrlto 都歡迎你哩位新成
員加入'' 屁股痕協會 '' , 唔係個個都有資
格 , 屁股痕得來亦係賤人就無資格。
嘰嘰 ∼∼∼∼∼∼
下面引用由sgrlto2007/06/12 03:31pm 發表的內容:
我會安排一個角色俾佢 ......嘿嘿~
下面引用由詠春仔2007/06/13 10:19pm 發表的內容:
螳螂識飛但唔可以好像黃鋒咁維持好耐
應用唔到在實戰上
我想知螳螂女係咪一定大隻過螳螂仔-.-?
交配完要食左老公填肚...好慘~
哩個殺夫現象可說是必然的事 , 而
男的天性絕對好色 , 只在乎到底是
好『女色』抑或是『男色』而已...
螳螂公就算無左個頭都仍然可以繼
續性交 , 非常神奇 ! 這是我從電視上
知道的。

下面引用由chung12192007/06/14 06:03pm 發表的內容:
哩個殺夫現象可說是必然的事 , 而
男的天性絕對好色 , 只在乎到底是
好『女色』抑或是『男色』而已...
螳螂公就算無左個頭都仍然可以繼
...
嗯= =屁股痕協會....好名!
我都知一部分昆蟲冇左個頭仲會有行動,但我諗住成為大餐會唔同,點知係一樣
哈哈@_@記得睇過紀錄片,係話交配係好晒體力的(!?)
我有一個非常「正」的經歷要分享一下:
我和表哥(我表哥大陸人啊∼)為要求証矛蝦還是草蜢比較強,便抓來一對同大小的蝦�蜢
後來矛蝦爬上了草蜢的背上面照佢個頭咬去,,,,甩左出黎
於是我表哥興起,去草叢捉了一大堆草蜢給矛蝦屠殺,,,,,
我也來創作一下- -
草蜢:「唔好呀!唔好搞我呀!」
矛蝦:「@_@我咬∼」
草蜢個頭:「卡嚓.....」
草蜢身:「我個頭呢?你個pk還番個頭比我!」
矛蝦:「嗯,,,,有『咬頭』!」
大概就是這樣,,,,,頭是連內臟一起扯出來的....但草蜢還是會爬來爬去,不像片
中的螳螂只是頭部爆了

下面引用由chung12192007/06/14 06:03pm 發表的內容:
嘩﹗你地好似踢緊我入會噃><
不過咁....既然大家都係屁股痕就算啦...
...現在宣佈'' 屁股痕協會 '' 正式成立...
...有請" 屁股痕協會 '' 會長 妖獸顧問 先生...
...上台致詞介紹一下" 屁股痕協會 ''...請鼓掌...
( 啪啪...啪啪啪...啪啪啪...)
下面引用由柴人2007/06/14 07:58pm 發表的內容:
我都知一部分昆蟲冇左個頭仲會有行動,但我諗住成為大餐會唔同,點知係一樣
...
矛蝦vs草蜢......
睇黎 柴人 都有少少屁股痕喎~~

下面引用由柴人2007/06/14 07:58pm 發表的內容:
...
矛蝦?這是它的學名嗎?
下面引用由克斯頓2007/06/14 10:51pm 發表的內容:
矛蝦vs草蜢......
睇黎 柴人 都有少少屁股痕喎~~
本會早已成立了!
有時屁股痕亦沒有辦法 , 因為人謂已
經關閉而小說已不能繼續  .....

下面引用由克斯頓2007/06/12 05:52pm 發表的內容:
D對白唔會係「嘩....」「救命呀....」
「唔好呀....」「嗚....」「啊....」之類啩﹖
但係最緊要有降落傘喎~
無咁簡單..可能會係..
「救命呀!救命呀!搵人黎救我呀..我宜加係五萬尺高空飛緊落黎呀.」
又或者係
「點解你要迫我跳落去」
「好..我跳~~呀!!!!!!」
嘰嘰 ∼∼∼∼∼∼
幾時成立架'' 屁股痕協會 '' ..我自己係成員都唔知啵

下面引用由sgrlto2007/06/15 02:27pm 發表的內容:
無咁簡單..可能會係..
「救命呀!救命呀!搵人黎救我呀..我宜加係五萬尺高空飛緊落黎呀.」
又或者係 ...
有咁多對白...我要收番高D片酬先得囉,
如果唔係對唔住自己,哈~
下面引用由chung12192007/06/15 06:56am 發表的內容:
本會早已成立了!
有時屁股痕亦沒有辦法 , 因為人謂已
經關閉而小說已不能繼續  .....
下面引用由sgrlto2007/06/15 02:27pm 發表的內容:
幾時成立架'' 屁股痕協會 '' ..我自己係成員都唔知啵
『人謂』...『小說』...
連 sgrlto 都唔知有" 屁股痕協會 ''...
顧問大大 會唔會發緊夢,自己幻想出黎架﹖
哈哈^^