返回列表 回復 發帖

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

絕對沒有的,可能我陽氣太旺盛- v-v,旺到唔敢黎我太近....

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

下面引用由chung12192005/05/15 04:48am 發表的內容:
【.我的真實經歷.1】.半個月前某一深夜
.時間 : 5:00a.m
.地點 : 家中事情經過 ﹕當晚本人有點事需要在 5:30 a.m 離開 , 我
見重有半個鐘 , 就合埋眼當作...養神。隔一會 , 忽然
...
有一晚聽收音機,絕對唔係本人發生 
唔記得左年6月4日 晚上,出面風雨交加 
發生於:女事主
地點:舊樓,廁所是在走廊的而且是共用

果一晚係暴動,女事主佢好急,去左走廊廁所解決
解決完之後就出去啦,然後佢見到一個中年男性,佢無表情
而且身濕晒,個男人係咁望著佢,佢好驚,喊起上黎,但唔
敢好大聲咁喊,d眼淚不斷咁流流流....
佢企左好耐,大約企左3-4分鐘,個男人仲望著佢
之後佢唔理,忍住行返出去,因為d雷好光,一時時見到個
樣好清楚,佢個頭係好似50年代既頭,佢慢慢咁行出去,
佢唔敢跑出去,就算敢都跑唔到,因為佢隻腳已經好軟,無力
佢一路行,個男人既視線就一路跟著佢,行到佢身邊,個男人
對著佢笑左一笑,而且仲想拖住女事主隻手,佢入返入屋..
之後佢阿媽就講,你點解面青青,流晒汗呀??
然後佢呀姨有陰陽眼,見到後面個男人仲跟住佢
佢阿姨就叫左佢走,完了!!!!!!!!!!!!!!!!!
我試過有靈體假扮我老闆出現.我當時在後樓梯洗冷氣.哪是沒有影和走的時候跟本沒有防煙門開關的聲音即是直穿過門
ivan2005 發表於 2007-2-3 12:02 PM
或者你老闆一直是鬼..哈哈,,你一直幫鬼打工
係我無謂既擔心?..橫樹我真係變左心..!係我無謂既擔心?..橫樹我真係變左心..!