返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

完結。
檔案區相關檔案
網民講鬼故
風水魚不可亂養 養龍吐珠養到要同神仙講和...
【Cyber X-Files 網民驚歷】中國人向來講究風水,風水之說源於古代堪地之術,古代建城首重找尋水源。最初人類只能在靠近江河之地建城,後來開始發展出掘井之...
神秘天坑之謎
中國鬧市出現現離奇坑洞
2010年06月06日中國《人民網》報導,浙江、四川、江西、廣西等地近日先後出現離奇坑洞。有的出現在田中,有的在鬧市馬路上,甚至是高速公路上,事件引發當地居民恐...
神秘天坑之謎
廣西乾涸水塘驚現神秘「天坑」
2010年04月09日,中國《人民網》報導,廣西發生神秘地陷,位於賀州市平桂管理區黃田鎮長龍村北邊山腳下一處乾涸的水塘上,近日出現20個由地陷形成的「天坑」,大...
英國猛鬼檔案
教堂照片拍出鬼影
英國約克堡的克利福德塔( Clifford's Tower),因12世紀發生過屠殺猶太人事件而鬧鬼。有居民去年12月遊塔拍照,聲稱曬時發現其中一幅塔內小堂照片,...
討論區相關主題
★天蠍和雙魚卍人和神卍的終結之路★
神秘的天蛾人
330 磅 妻 穿 T-back 夫 受 驚 嚇 暴 斃
【南太平洋篇.附20圖.外星人向神父,牧師揮手打招呼】

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

我覺得每一篇大約5千字左右就ok na
不過問題係唔好拖咁耐~呵呵
[點解仲未到我出場嫁~嗚〒o〒]

下面引用由★邪惡貓★2006/11/05 09:27am 發表的內容:
我覺得每一篇大約5千字左右就ok na
不過問題係唔好拖咁耐~呵呵
你覺得拖咁耐 ? 但亦有會員話以前節
奏快 , 我都唔知點好 .....
個個會員都想自己做主角 , 所以介紹
方面要詳細 , 我一早講過哩篇小說超
過 4 0回。
你大概最遲第三回會出場 ....大約咋 !^^

7 0 0 0 字以上吧!!..可以嗎??^^我相信可以吧!
我真的好像很咸濕呢- -"".....還有那個人魚小子十分串嘴~
快點用狼權打爆他XDDD~

下面引用由sgrlto2006/11/05 11:05am 發表的內容:
7 0 0 0 字以上吧!!..可以嗎??^^我相信可以吧!
我真的好像很咸濕呢- -"".....還有那個人魚小子十分串嘴~
快點用狼權打爆他XDDD~
無間行者篇最後兩回加埋平均
都 7500 字以上啦 , 我仍要睇埋
其他人意見。^^
你身世令你唔可以有哩個異能
設定 , 遲 D 會講到 ....
人魚仔係個非常可惡的人 , 遲
D 佢仲離譜 ....嘰嘰 ∼

個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
嗯!!

下面引用由chan12006/11/05 10:50pm 發表的內容:
個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
...
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?

下面引用由chung12192006/11/06 08:37am 發表的內容:
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?
因為作幾多都是一樣吧!!!!

下面引用由chan12006/11/06 04:23pm 發表的內容:
因為作幾多都是一樣吧!!!!
一樣的話 , 我即是廢話 ?
出得快慢的關係囉 !
算了 ! 留多句說話都唔願 ....
......我都無野講。