返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

果招黑白無常,還是不太清楚=.=""
龍珠級數,當然要啦!!
因為清楚d,好d......=.=""
還有我個頭像要點先出現=.=""
是不是現在說緊??

下面引用由sgrlto2006/11/27 04:10pm 發表的內容:
滅世大戰???好像好利害的0_0"
越來越多外星人了/3\"很混亂....
的確是開始會越來越亂 , 所以我在文中
清楚表明了 ..... 地點、時間及日期。
滅世大戰到時世界會更混亂 .....
所以這小說才會名叫『異獸之亂』....呵呵~

其實引路法王會唔會出現?
好想睇下佢有幾強=.=
會唔會滅世之戰發威ga=.=

下面引用由chan12006/11/28 05:10pm 發表的內容:
果招黑白無常,還是不太清楚=.=""
龍珠級數,當然要啦!!
因為清楚d,好d......=.=""
還有我個頭像要點先出現=.=""
...
你話唔明白 ? ? 黑白無常就即是兩把刀囉 !
唔明就睇下第 1 4 回啦 , 今日一定趕得切
出第 1 4 回 ....
你這個頭像要下一篇才出現 , 不過你放心
喇 ! 我已把它放在你的設定中 , 即是一定
會採用 , 不會突然無故取消。

下面引用由chung12192006/11/28 06:00pm 發表的內容:
你話唔明白 ? ? 黑白無常就即是兩把刀囉 !
唔明就睇下第 1 4 回啦 , 今日一定趕得切
出第 1 4 回 ....
你這個頭像要下一篇才出現 , 不過你放心
...
姐係佢果招地藏刀呀?
估唔到有兩把,哈哈
今日第十四回呀?好!!
下一篇唔知講乜呢?????(哈哈,乘機套料.......唔好比個斷背既下場我呀)

下面引用由chung12192006/11/28 10:14am 發表的內容:
你似乎有點手痕喎?OK ~ 講少少俾你知 ...
... 就係你將會進行另一次戰鬥。 .....
唔通佢係同另外2件異獸打!?

下面引用由chung12192006/11/28 10:14am 發表的內容:
你似乎有點手痕喎?OK ~ 講少少俾你知 ...
... 就係你將會進行另一次戰鬥。 .....
冇錯,我的確手痕XD
想打卓柏獸好耐ga啦我

下面引用由★邪惡貓★2006/11/28 07:45pm 發表的內容:
唔通佢係同另外2件異獸打!?
另外其中已有一件怪物已出現 , 咁都未
估到 ? 哈哈 ~
飛蜥人將會跟牠打到七彩 .....

下面引用由殺神§麟§2006/11/28 09:35pm 發表的內容:
冇錯,我的確手痕XD
想打卓柏獸好耐ga啦我
哩一篇中的戰鬥場面比前三篇更多 , 而我
和你亦很久沒有一顯身手 , 終於就快都輪
到我同你? !

finally~~终于有得打~~越激越好~