返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由sgrlto2006/11/08 03:30pm 發表的內容:
斷背狼...XDDD唔係我就可以了^^
還有銀包應該是人魚仔的- -"之後係唔係CAM數???CAM大數XDD~
我都覺得是..............................
不過,都不知道裡面有冇錢-.-""
末世之戰,個個都一定已經很強了......

下面引用由★邪惡貓★2006/11/08 05:06pm 發表的內容:
秘密會議有無我份嫁=口=
期待第3回>W<
想套料?你可能遭遇到不測 ...
多點祈禱吧。嘰嘰 ......

下面引用由chung12192006/11/06 05:29pm 發表的內容:
一樣的話 , 我即是廢話 ?
出得快慢的關係囉 !
算了 ! 留多句說話都唔願 ....
......我都無野講。
我無問題
已經,你打幾個字,都不會影響出文時間
影響,多數都是[腦筋便秘]影響.........................................

下面引用由chung12192006/11/08 05:45pm 發表的內容:
想套料?你可能遭遇到不測 ...
多點祈禱吧。嘰嘰 ......
遭遇不測...唔係掛=口=

下面引用由★邪惡貓★2006/11/08 05:59am 發表的內容:
果陣d卓柏卡布拉對d人黎講可能功用淨係得1個..
就係睇=口=
別忘記卓柏獸是可以突變進化得更
強 , 而異能者亦因此而生 .....

下面引用由chung12192006/11/09 04:17am 發表的內容:
別忘記卓柏獸是可以突變進化得更
強 , 而異能者亦因此而生 .....
咁ge話好玩好多~嘻

狼人本色-3-""似乎欠缺了一張美女圖喎XDDD~

C - I 暴走好恐怖……
仲以為佢會一人殺廿幾隻半獸人XD

下面引用由sgrlto2006/11/09 11:21am 發表的內容:
狼人本色-3-""似乎欠缺了一張美女圖喎XDDD~
加這個性格入角色 .... 不好嗎 ?
因為現實中的你跟女性的相處之道不
足 , 我便讓另一個你在小說中得到滿
足 , 做一個大情聖 ! 一個盡情?女的..
.....[s]性[/s]聖人 !!!!!! V 搖 VV ∼∼
我在妖獸版出了文 , 你睇左未 ? 是墨
西哥飛魔先生喔 ! 快去吧。哈 ~

C-1好恐佈=.=""
你看的啦!!!
一講到美女
我好此有上戴過一張,在這裡=.=""