返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192006/11/10 09:45am 發表的內容:
布假{實中的你跟女性的相處之道不
足 , 我便讓另一個你在小說中得到滿
足 , 做一個大情聖 ! 一個盡情?女的..
.....性聖人 !!!!!! V 搖 VV ∼∼
...
失蹤11日
香港寬頻唔肯作出讓步
轉台!!!!!
好一隻pk人魚仔= =佢好似冇報名架喎....
不過一來睇完你第14回d對話就知道點解要佢參戰了=v=+
C-Ⅰ險些遭逢『斷背者』毒手,可惜獸化成功
未能犧牲小我完成大我XDD
我既偶像UFH飛魔終於出黎喇!!!
睇下先

下面引用由柴人2006/11/10 10:57pm 發表的內容:
失蹤11日
香港寬頻唔肯作出讓步
轉台!!!!!
好一隻pk人魚仔= =佢好似冇報名架喎....
...
哩個絕對係一個 PK 會員 , 經常製造事
端俾麻煩我 , 識投訴其他人 , 但自己就
當版規無到。
弊 ! 我好似未出你?角色設定 , 你有無
興趣做引路人 ? 哩個角色好強 ! 信我 !
佢異能同其他引路人唔同 .....

@0@!!
咁柴人做左引路人我咪可能有個同國幫手?XD
筍喎

下面引用由殺神§麟§2006/11/11 08:38am 發表的內容:
@0@!!
咁柴人做左引路人我咪可能有個同國幫手?XD
筍喎
不 ! 我搞錯了 ! 柴人原來已出了場。
我真失魂 .....

點解做未到我出場嫁~嗚嗚= =
引路人唔係仲有我咩~XDD

估唔到使神係二號個細佬:0!!
唔怪得掃瞄器叫二號主人啦

下面引用由★邪惡貓★2006/11/11 06:12pm 發表的內容:
點解做未到我出場嫁~嗚嗚= =
引路人唔係仲有我咩~XDD
你麼!!!引路人
不是外星人麼??

下面引用由殺神§麟§2006/11/11 11:06pm 發表的內容:
估唔到使神係二號個細佬:0!!
唔怪得掃瞄器叫二號主人啦
一共有四兄弟 , 你知唔知其他兩個係
邊個 ? 唔易估 .....

下面引用由chung12192006/11/12 01:01am 發表的內容:
一共有四兄弟 , 你知唔知其他兩個係
邊個 ? 唔易估 .....
X8同X9掛._.
(閃人)

原來你和airdaves有這個關係啊!....好像要互相殘殺
骨肉相殘啊!人魚這條魚十分吹脤呢.....快點解決牠吧\3/