返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由sgrlto2006/11/12 05:51pm 發表的內容:
原來你和airdaves有這個關係啊!....好像要互相殘殺
骨肉相殘啊!人魚這條魚十分吹脤呢.....快點解決牠吧\3/
人魚這種仆街不會這麼容易便
會死 , 牠還未受夠苦啊 ! 斷背. ...嘰

放人魚仔到修羅谷,一定被陰陽人整死XD
來自邪惡之眼果班外星人勁唔勁ga,個樣好似好廢咁=.=

嗯......很好看哦!! ^^
...啊還有,嵐可不可以讓雪兒玩(謝)隻人魚仔哦 ???

下面引用由高町莓2006/11/14 00:35am 發表的內容:
嗯......很好看哦!! ^^
...啊還有,嵐可不可以讓雪兒玩(謝)隻人魚仔哦 ???
妳點玩(謝)隻人魚仔?妳在軍事開發所呀。
不用妳來 , 有其他人炮制佢 ......

隻人魚仔,為左大便善離職手,減他人工吧!!!呵呵
3個巨大物體是同類嗎??

下面引用由chan12006/11/14 04:23pm 發表的內容:
55........人魚仔唔炒得住@@
要等佢受到「斷背者」的殘酷圍攻啊!!!!
如果減佢人工佢就唔肯比情報了= =
照睇黎應該係同類掛,唔係點會三隻都巨大生物呢?

果幾隻巨型人形物係咪狼人牙= =?

下面引用由chan12006/11/14 04:23pm 發表的內容:
你將會跟牠們交 ...........嘰嘰嘰 ~

......雪兒現在非常不高興,簡直可以說是非常憤怒......
雪兒現在想馬上就過去秒殺了那三隻死人女野人啊!!!

下面引用由高町莓2006/11/16 05:37pm 發表的內容:
......雪兒現在非常不高興,簡直可以說是非常憤怒......
雪兒現在想馬上就過去秒殺了那三隻死人女野人啊!!!
不用妳出手把這三頭女野人擊殺 .....