返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

咁我出手啦~XDD
岩岩好係靈獸墓~
[點解到第6回我都未出場ge=口=]

支持d女野人拎人魚仔做人魚刺身
C - I 比人咬甩左個乳頭好慘,一定痛到死T_T|||

下面引用由★邪惡貓★2006/11/16 07:36pm 發表的內容:
咁我出手啦~XDD
岩岩好係靈獸墓~
遲 D 你想停手都唔得 , 你會和 ? 激戰 .....

激戰.......
應該會相當精彩~XDD
不過果個?係 ..?

@@""
這3頭女變態
快回放手啦!!!=.=""
E幅圖好像C-1@.@""所以我用左依個圖像=.=""

C - I 超猛=.=|||
頭先睇仲以為C - I失去理智打人魚仔=.=|||
估唔到人魚仔仲可以有命繼續XD

下面引用由chan12006/11/18 06:00am 發表的內容:
@@""
這3頭女變態
快回放手啦!!!=.=""
E幅圖好像C-1@.@""所以我用左依個圖像=.=""
...
哩幅造型 ....的確連我都覺得好型下咁 , 外
型上絕對凶悍無倫 , 但暫時還要考慮何時
才用上 .....
你跟飛蜥人揀的那造同樣都非常型 ! 如果
唔好我都唔會決定用上。

下面引用由殺神§麟§2006/11/18 01:44pm 發表的內容:
C - I 超猛=.=|||
頭先睇仲以為C - I失去理智打人魚仔=.=|||
估唔到人魚仔仲可以有命繼續XD
會唔會呀!!
他哪麼快死不可能
如果要死一定要比女野人慘死多部幾十部
不是女野人是[女變態]

下面引用由chung12192006/11/18 02:09pm 發表的內容:
哩幅造型 ....的確連我都覺得好型下咁 , 外
型上絕對凶悍無倫 , 但暫時還要考慮何時
才用上 .....
你跟飛蜥人揀的那造同樣都非常型 ! 如果
...
你都得覺型呀!!
呵呵!!
期待你的更新資料吧!!
女野人死得好慘,呵呵,[一雪性恥]
人魚仔會什樣慘死呢!!!一定死得好精彩

下面引用由chan12006/11/18 06:18pm 發表的內容:
你都得覺型呀!!
呵呵!!
期待你的更新資料吧!!
女野人死得好慘,呵呵,
...
當然是先把指甲慢慢拔出折磨牠,頭斬下再把眼球摘出再踩扁!再把牠肢解,把內臟抽出再踩碎!!(閃)