返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

oo~~都系等紧反派出黎~~快D啦~快D啦~

下面引用由ghostsimon2006/11/19 03:20pm 發表的內容:
oo~~都系等紧反派出黎~~快D啦~快D啦~
雖然講到卓柏國 , 但你未必即刻出場。

下面引用由chung12192006/11/20 09:20am 發表的內容:
雖然講到卓柏國 , 但你未必即刻出場。
x外星人
好像好強的=.=""從字看來

下面引用由chan12006/11/20 04:30pm 發表的內容:
x外星人
好像好強的=.=""從字看來
哈哈,從字看來
應該係貓哥黎掛?
人魚仔幾時先會被『斷背』大軍圍攻^^?
哈....諗下都流晒口水想快d睇......
功課太多得閒睇都冇心機回= =
唉.....等12月個試過埋就好得閒喇....
不過到時可能呢篇已經完左了......

我幾時變左貓哥嫁~呵呵
不過我期待d人折磨人魚仔多過佢俾人圍= =

下面引用由柴人2006/11/20 07:05pm 發表的內容:
哈哈,從字看來
應該係貓哥黎掛?
人魚仔幾時先會被『斷背』大軍圍攻^^?
哈....諗下都流晒口水想快d睇......
...
你跟我說笑嗎?
人魚仔斷背都會令你流晒口水?
唔 ~ 這就是誰也能看出你的性取向似乎跟
一般男性有出入 , 而我對於有關你的認識
又增多了一點點 ....

下面引用由chung12192006/11/21 05:32pm 發表的內容:
你跟我說笑嗎?
人魚仔斷背都會令你流晒口水?
唔 ~ 這就是誰也能看出你的性取向似乎跟
一般男性有出入 , 而我對於有關你的認識
...
唔.....誤會了
不是那種流口水= =
是可以當電影那種......
一邊吃爆谷一邊欣賞的令人期待
總之就想佢被斷背者襲擊....
我就唔好搞了^ . ^|||

X 外星人的手心突然出現了一把光刃 , 然後只見這
光刃忽然一漲一收把他前臂至手掌包圍 ! 他竟可以
把異能集中去型成一道『力量光刃』, 光刃就在現
場中不斷飛舞著 , 隨著飛舞的節奏亦附帶來了同一
拍子的慘叫聲 .....
唔通真係我...
尼招係地藏刀=口=!?

其實真係邪惡貓?
邪惡貓應該係引路人唔係外星人掛……
等等……我記得chan1引用過邪惡貓o既回覆話邪惡貓係外星人……
唔通真係!?

唔通真係跌左落黎跟住去左做外星引路人!?
好期待下一回&想知果個人係邊個....