返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由★邪惡貓★2006/11/21 10:12pm 發表的內容:
唔通真係跌左落黎跟住去左做外星引路人!?
好期待下一回&想知果個人係邊個....
你係引路人 , 並非外星人 , 根本係兩回
事 , 你仍然留守在靈獸墓 , 肯定近兩回
中登場。

下面引用由chung12192006/11/22 08:31am 發表的內容:
你係引路人 , 並非外星人 , 根本係兩回
事 , 你仍然留守在靈獸墓 , 肯定近兩回
中登場。
這個X外星人
能力起碼有A以上的能力

下面引用由chan12006/11/22 12:35pm 發表的內容:
這個X外星人
能力起碼有A以上的能力
今次估中都唔會讚你既 , 或許不
止 A , 或許在 A + 以上 ........喔。

下面引用由chung12192006/11/23 10:41am 發表的內容:
今次估中都唔會讚你既 , 或許不
止 A , 或許在 A + 以上 ........喔。
再次重申= =
我冇特殊辟好的......
無奈...所有帖的第一頁都LOAD唔到

X 外星人竟然識魔刃咒令……
佢以前唔通係追擊者!?
定係佢識類似魔刃咒令o既招式!?
如果以前佢係追擊者……唔通佢係一號!?

下面引用由殺神§麟§2006/11/23 06:36pm 發表的內容:
佢以前唔通係追擊者!?
我話佢係二號其中一個兄弟就真既......
十成五呀!!!!XDD

下面引用由殺神§麟§2006/11/23 06:36pm 發表的內容:
佢以前唔通係追擊者!?
雖然一號都是混種人 , 亦算是外星人 , 但
都完全估錯晒 !
外星異能者並沒有承認過自己懂得魔刃
咒令 ....

哪麼快就11回
= =""真快
外星異能者懂得魔刃咒令 .
有幾種可能
第1
是追擊者1號
第2
是類似魔刃咒令的能力
第3
可能懂得自動學成的能力=.="[沒什麼可能]

是類似

尋日開唔到機~岩岩睇返~
終於到我出場啦~不過果個X外星人超勁...
我覺得佢可能係外星成功型實驗品...
不過估唔到卓柏卡布拉都睇到人地ge開發能力..

下面引用由chan12006/11/24 04:57pm 發表的內容:
哪麼快就11回
= =""真快
外星異能者懂得魔刃咒令 .
有幾種可能
...
四日之內出到三回故事 , 當然快過以
往啦 ! 因為現在已沒有煩擾不堪的人
和事影響到我 .....呵呵 ∼
一、三項都錯 !
第二較為接近 , 不過......都錯。哈哈 ~