返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192006/11/24 11:24pm 發表的內容:
四日之內出到三回故事 , 當然快過以
往啦 ! 因為現在已沒有煩擾不堪的人
和事影響到我 .....呵呵 ∼
一、三項都錯 !
...
第2項接近了.........=.=""
不知道
你想到我的頭像,在哪時候出現
我覺得當亞一,身體突然有所變時,變化成這個模樣
到這時能力大大提升[爆增],呵呵=.=""[稱為突變,因為亞一現在這模樣是過渡期,其實真真正正的模樣是這樣子[圖像]]

果d吸血獸唔通就係果架UFO走失左果d生物??
睇落去好強桿wo~@@
另外嵐哥~我係現實有玩體操[空翻果d尼]嫁~如果有需要都可以加埋尼d或者一d體操動作落去~^^

岩岩睇返好似有d打錯左.. 吸血獸人乙被震開至廿多尺之外 , 但當牠還有一秒 才著地之際 , 引路靈貓突然加速向著牠衝過去 , 他 決定趁機施展出五行森羅道中的『火行鑽』...... 原理是用旋轉產生的扭力把被襲者被擊中而向後退 的衝擊力中和 , 而引路靈貓先前把吸血獸人乙用來 擋招的手臂盪開的效果 , 同樣都是來自這個旋轉扭 力的原理 , 這就是『火行轉』秘奧義的特性 ....... ↑係[轉]..定係[鑽]..? X6.?龍 ﹕「六號 ~ 領導呢 ?」<--係咪應該係八號... X8.Sgrlto ﹕「對了 ! 他在半小時之前說有些事要 離開一會。」

殺神係第一弟子!?
我仲以為係第二/第三,仲有個好勁o既人係第一tim=.=|||
唔……引路人靈貓加入,唔錯唔錯,有幫手XD

下面引用由★邪惡貓★2006/11/26 11:20am 發表的內容: 岩岩睇返好似有d打錯左.. 吸血獸人乙被震開至廿多尺之外 , 但當牠還有一秒 才著地之際 , 引路靈貓突然?.定係..? X6.?龍 ﹕「六號 ~ 領導呢 ?」<--係咪應該係八號... ...
鑽和轉是不同的發揮 , 我沒有入錯字 , 但下 面就的確是我入錯了六號 .....哈哈 ~

下面引用由chung12192006/11/26 07:36pm 發表的內容:
鑽和轉是不同的發揮 , 我沒有入錯字 , 但下
面就的確是我入錯了六號 .....哈哈 ~
呵呵呵= =
我睇咁耐都唔知你入錯,真慚愧
估唔到咁快就會咁近滅世之戰,呵呵,你會出等二篇小說嗎?
12月5號就要考試了,睇黎我要加緊努力地溫習
唔會上黎太耐了
唔傾住,掛住機先,聽日見!!!!(咪書中)

下面引用由殺神§麟§2006/11/26 06:30pm 發表的內容:
殺神係第一弟子!?
我仲以為係第二/第三,仲有個好勁o既人係第一tim=.=|||
唔……引路人靈貓加入,唔錯唔錯,有幫手XD
大師兄並不代表是最強 ......
另外兩個引路人應該亦會在這篇故事中出場。

滅世大戰???好像好利害的0_0"
越來越多外星人了/3\"很混亂....

下面引用由chung12192006/11/27 09:06am 發表的內容:
大師兄並不代表是最強 ......
另外兩個引路人應該亦會在這篇故事中出場。
……會唔會黎一個四人引路秘術=.=?
突然整個陣出黎咁樣
包圍/殺幾十件卓柏獸=.=

下面引用由殺神§麟§2006/11/28 00:05am 發表的內容:
……會唔會黎一個四人引路秘術=.=?
突然整個陣出黎咁樣
包圍/殺幾十件卓柏獸=.=
你似乎有點手痕喎?OK ~ 講少少俾你知 ...
... 就係你將會進行另一次戰鬥。 .....