返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
嗯!!

下面引用由chung12192006/11/06 08:37am 發表的內容:
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?
因為作幾多都是一樣吧!!!!

下面引用由sgrlto2006/11/08 03:30pm 發表的內容:
斷背狼...XDDD唔係我就可以了^^
還有銀包應該是人魚仔的- -"之後係唔係CAM數???CAM大數XDD~
我都覺得是..............................
不過,都不知道裡面有冇錢-.-""
末世之戰,個個都一定已經很強了......

下面引用由chung12192006/11/06 05:29pm 發表的內容:
一樣的話 , 我即是廢話 ?
出得快慢的關係囉 !
算了 ! 留多句說話都唔願 ....
......我都無野講。
我無問題
已經,你打幾個字,都不會影響出文時間
影響,多數都是[腦筋便秘]影響.........................................

C-1好恐佈=.=""
你看的啦!!!
一講到美女
我好此有上戴過一張,在這裡=.=""

下面引用由★邪惡貓★2006/11/11 06:12pm 發表的內容:
點解做未到我出場嫁~嗚嗚= =
引路人唔係仲有我咩~XDD
你麼!!!引路人
不是外星人麼??

隻人魚仔,為左大便善離職手,減他人工吧!!!呵呵
3個巨大物體是同類嗎??

@@""
這3頭女變態
快回放手啦!!!=.=""
E幅圖好像C-1@.@""所以我用左依個圖像=.=""

下面引用由殺神§麟§2006/11/18 01:44pm 發表的內容:
C - I 超猛=.=|||
頭先睇仲以為C - I失去理智打人魚仔=.=|||
估唔到人魚仔仲可以有命繼續XD
會唔會呀!!
他哪麼快死不可能
如果要死一定要比女野人慘死多部幾十部
不是女野人是[女變態]

下面引用由chung12192006/11/18 02:09pm 發表的內容:
哩幅造型 ....的確連我都覺得好型下咁 , 外
型上絕對凶悍無倫 , 但暫時還要考慮何時
才用上 .....
你跟飛蜥人揀的那造同樣都非常型 ! 如果
...
你都得覺型呀!!
呵呵!!
期待你的更新資料吧!!
女野人死得好慘,呵呵,[一雪性恥]
人魚仔會什樣慘死呢!!!一定死得好精彩