返回列表 回復 發帖

慈云山搭小巴之.....恐怖紀記=_=

其實會唔會有個人訓左係張椅到,剩係伸出隻腳呢?

下面引用由manman2882005/05/27 07:30pm 發表的內容:
昨晚,,,,,,,,,,發生左一件事,,,,,,,,,
昨晚我係慈云山搭小巴回家,,,,,,,
當時就好似宜家甘,,,,,,,,
落雨又打雷,,,,,,,,,,,,,
...
其實我都好怕,獨個人夜mama搭車,如果架車得小貓三幾隻,
就仲多心懷疑,好似巴士上層,剩番你一個人就最驚.
睇番你這經歷,如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
是否過左慈云閣,才有問題呀?
若果係我就會立刻落車勒.

下面引用由米飯2005/05/28 00:44am 發表的內容:
其實我都好怕,獨個人夜mama搭車,如果架車得小貓三幾隻,
就仲多心懷疑,好似巴士上層,剩番你一個人就最驚.
睇番你這經歷,如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
是否過左慈云閣,才有問題呀?
...
我都覺如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
係ar 係ar 過左慈云閣,才有問題 ar ,,,,
係司機,,,,,,,,,前面個塊鏡SIN 望到單人位個邊有隻腳,,,,
而隻腳,,,, 係直立甘ge (芝世)....
所以絕對無可能有個人訓左係張椅到,剩係伸出隻腳.......
我只係係塊鏡 望到大脾同小腿.......一隻腳,,,,
但另轉身望又望唔到wor =_=|||||||||||||
米飯米飯點立刻落車ar ,,,,
,慈云閣 個邊d路好黑好靜同好斜ge ,,,,,
同慈云閣係安放先人ge 地方
平時夜晚都無咩人..........更可況落埋雨,,,,
見到d甘架野,,,,總夠膽係慈云閣落車咩  

&&&&&&&&&
                                                        &  嚇死我lalala  &
                                           (-_-")& &&&&&&&&&
                                             /▇\ ▂︴

下面引用由manman2882005/05/28 01:24am 發表的內容:
我都覺如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
係ar 係ar 過左慈云閣,才有問題 ar ,,,,
係司機,,,,,,,,,前面個塊鏡SIN 望到單人位個邊有隻腳,,,,
而隻腳,,,, 係直立甘ge (芝世)....
...
係喎,我無唸落車可能仲驚,不過都有個司機陪你,
呢補硬食兼死撐la,慈云閣有好多骨灰係果度,
唔駛唸,你領野勒.
上面有人話有趣,等佢撞下就知驚.

下面引用由米飯2005/05/28 01:50am 發表的內容:
係喎,我無唸落車可能仲驚,不過都有個司機陪你,
呢補硬食兼死撐la,慈云閣有好多骨灰係果度,
唔駛唸,你領野勒.
上面有人話有趣,等佢撞下就知驚.
咪就係,,,,,見到唔方唔有趣la,,,,
等佢撞下就知驚.........睇下點有趣法都好ar ...
係唔係ar
米飯?

隻腳睇上去係男定係女?
不過淨係見到隻腳算好la
話唔定司機個角度仲睇到埋其他角度

如果是我見到....>.<
真係唔敢想像啦....
但我諗個司機仲驚過你囉...>.<
因為個司機應該睇得清楚過你....
你只是見到隻腳...
而司機應該見到全相.....

我覺得撞鬼就好像坐過山車...又驚又想坐(←←是有一點點矛盾)。
其實我覺得我以前的家都有,可惜只是聽得到,每次偷偷望出去都見不到什麼。

下面引用由sze3932005/05/28 02:55am 發表的內容:
如果是我見到....>.<
真係唔敢想像啦....
但我諗個司機仲驚過你囉...>.<
因為個司機應該睇得清楚過你....
...
唔會ar ma ........
一隻腳已經嚇死我la......個司機唔會見到更多野ma ???

我想問你...你係搭邊部車...
係唔係73號小巴???