返回列表 回復 發帖

慈云山搭小巴之.....恐怖紀記=_=

昨晚,,,,,,,,,,發生左一件事,,,,,,,,,
昨晚我係慈云山搭小巴回家,,,,,,,
當時就好似宜家甘,,,,,,,,
落雨又打雷,,,,,,,,,,,,,
去到車站,,,,,,,,,我想 搭個架小巴走左,,,,,,
甘我就上另一架LA...
而個架小巴走架路線係慈云山,,,,,,,竹圓,,,,,,九龍塘,,
上到車無耐,,,,,,架小巴就開走左LA......
車上只得我同司機,,,,,,,,,並無他人
起 初無咩事AR ,,,,,,,,,
但經過慈云閣後=_=||||||||||||||||||||
我竟係司機,,,,,,,,,前面個塊鏡,,,,,,,,,,
見到我後面單人位有一隻人腳,,,,,,
但我另轉望.....係見唔到隻人腳,,,,,,GE ,,,,,,,
而我都好肯 定個司機都
見到.....
因司機一直望住塊鏡,,,,,,,,,,
望完塊鏡............又另轉望後面D單人位,,,,
之後又望 住我WOR ,,,,,,,,
司機不斷重覆以上動作=_=||||||||
而係司機不斷重覆呢 個動作同佢惶 恐中GE眼神中,,,
直覺話我知,,,,,,( P X LA ......司機都見到.....我見到GE 野)....
我一直心唸,,,,,,,快D到LALALA.....
直到落車個陣,,,,,,
我見到.司機好唔想我
落車.......但無法,,,,,,,我自已都驚到咩甘LA ,
同我都到LO .....

後話
我現在唸 番都好驚ar =_=|||||||||||||||||||||||||||||||
現在出面砰砰板板,,,,,,,,,,,,
又落雨WOR,,,,,嚇死我LALALALA =_=||||||||||||||||||
檔案區相關檔案
靈異新聞
姦12周大女嬰 英變態保母囚終身
英國發生駭人聽聞的強姦案。一名四十歲男保母和他的十九歲女友,竟然四度強姦一名只有十二周大的女嬰,更將獸行拍成照片和影片。兩人已在法庭認罪,法官判男保母終身監禁、...
靈異新聞
航天鴻圖2012太空漫遊
【本報訊】航天代表團團長胡世祥透露,期望到二○一二年,國家航天科技有大突破,實現太空漫遊。他更稱,正研究更大型的火箭,而國家最終目標是建立太空站,期望可於十至十...
靈異新聞
「火柴外星人」漫步加州
外星人出沒注意!美國加州一對退休老夫婦,家中閉路電視無意拍到兩個不明生物午夜漫步,看來就像頭部直接連着兩條腿的「火柴人」,非常詭異。這對老夫婦住在弗雷斯諾市( ...
靈異新聞
俄神秘部署衞星殺手可發動攻擊
俄羅斯(圖)半年前發射上太空的神秘物體,被發現有異動,令美國和西方都擔心俄軍可能在太空部署「衞星殺手」,秘密進行反衞星戰測試。 ...
討論區相關主題
神秘的佛陀文字----梵文
古代生物...腔棘魚
[思考問題] 誰恨
[ProjectX]三月份活動

下面引用由angefan2005/05/27 07:44pm 發表的內容:
其實我不是完全不怕鬼的,只是不知道為什麼,每每聽到你們說鬼故,都覺得很是有趣。
如果我可以見到你見到的情形,我想應該很有趣。
唔好玩la..比.你見到呢d情形.......
我唔信你覺有趣ar

下面引用由呀倫2005/05/27 08:47pm 發表的內容:
下!!咁得人驚o既!!
你係唔係見到一次咋!?
=_=|||||||||||||||||||
呀倫.......我更係第一次見到LA,,,,,
架小巴又無其他人WOR,,,,,
我只係自然反應,,,,,,,
另番轉頭望下係唔係有隻腳渣=_=|||||||||
但另番轉頭望係見唔到GE ......
係司機,,,,,,,,,前面個塊鏡SIN 望到單人位個邊有隻腳,,,,
你地話AR ,,,,驚唔驚AR

下面引用由米飯2005/05/28 00:44am 發表的內容:
其實我都好怕,獨個人夜mama搭車,如果架車得小貓三幾隻,
就仲多心懷疑,好似巴士上層,剩番你一個人就最驚.
睇番你這經歷,如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
是否過左慈云閣,才有問題呀?
...
我都覺如果沒有打雷,驚嚇程度會減半,
係ar 係ar 過左慈云閣,才有問題 ar ,,,,
係司機,,,,,,,,,前面個塊鏡SIN 望到單人位個邊有隻腳,,,,
而隻腳,,,, 係直立甘ge (芝世)....
所以絕對無可能有個人訓左係張椅到,剩係伸出隻腳.......
我只係係塊鏡 望到大脾同小腿.......一隻腳,,,,
但另轉身望又望唔到wor =_=|||||||||||||
米飯米飯點立刻落車ar ,,,,
,慈云閣 個邊d路好黑好靜同好斜ge ,,,,,
同慈云閣係安放先人ge 地方
平時夜晚都無咩人..........更可況落埋雨,,,,
見到d甘架野,,,,總夠膽係慈云閣落車咩  

&&&&&&&&&
                                                        &  嚇死我lalala  &
                                           (-_-")& &&&&&&&&&
                                             /▇\ ▂︴

下面引用由米飯2005/05/28 01:50am 發表的內容:
係喎,我無唸落車可能仲驚,不過都有個司機陪你,
呢補硬食兼死撐la,慈云閣有好多骨灰係果度,
唔駛唸,你領野勒.
上面有人話有趣,等佢撞下就知驚.
咪就係,,,,,見到唔方唔有趣la,,,,
等佢撞下就知驚.........睇下點有趣法都好ar ...
係唔係ar
米飯?

下面引用由sze3932005/05/28 02:55am 發表的內容:
如果是我見到....>.<
真係唔敢想像啦....
但我諗個司機仲驚過你囉...>.<
因為個司機應該睇得清楚過你....
...
唔會ar ma ........
一隻腳已經嚇死我la......個司機唔會見到更多野ma ???

下面引用由a21081r2005/05/29 01:56pm 發表的內容:
我想問你...你係搭邊部車...
係唔係73號小巴???
yes ar yes ar
係73號小巴???ar

下面引用由zerox12005/05/31 04:55pm 發表的內容:
我本著求真的精神,都要問下你的,並不是挑戰你or唔信你
1.你係塊鏡見到隻腳,係點的?(男or 女人腳?,長褲or玉腿?)
2.見到幾多成隻腳or 只係少少?
3.清楚or 糢糊?
.............回zerox1
......................1 唔鬼know 男or 女人腳 wor ,
2       無著褲吧!因我只look 到一隻過ge 玉腿..我見到大比同小腿小小..
3清楚吧!因真係look 到係隻玉腿..
...4....冇著鞋吧.因塊鏡照唔到有著鞋.所以無吧
而我另轉 頭望,,,,,,,係無野係坐位ge ...
但望塊鏡sin look 到         (-_-")   
                                        /▇\ ▂︴

下面引用由ryuen1052005/06/08 01:34am 發表的內容:
有點假
印象中,
在小巴的倒後鏡應該是看不到單人位的地版的(角度問題)
還是我記錯???
...
哦,唔信咪吧....................
你.咪當我幻想出黎GE LO ,

下面引用由ryuen1052005/06/08 09:50pm 發表的內容:
NO need to be so angry
i just express my view
我無angry ar ....
別誤會ar ,,,
我只不過答番我所想呢~