返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由啊蛹2006/09/06 04:53pm 發表的內容:
....................你好像打定主意要我做一个经常给非礼的人物了........
顺手帮我也宣传一下我的写作念头吧.我想写一本小说.就是ག...
上是殺神的造型 , 你的造型在上兩層。
你只不過被非禮一次咋 ! 我都有份啦 , 放心
啦 , 我已為你找了另一個『替死鬼』.....
我有排都未寫完這小說 , 至少廿回故事以上
才會完。
加上我哩兩日『大腦便秘』......
所以你想出的話 , 無需等待。
我當然會幫你宣傳啦 ! ^^

哇,用異能用到出神入化,,,怪不得叫藝術啦=0=
第三回快d出埋@@好期待之後的劇情呢!!
我幾時出冇乜所謂的,,,盡量跟番個劇情需要就ok^^

下面引用由chung12192006/09/06 03:54pm 發表的內容:
亞叔之死狀率先曝光 ......
暫時他是異能者中實力在前6名 !!!!
而你一 D 都唔弱架 ! 我會加一些特徵給你 !
都好型架 ! 你下一回會強勢出現。
...
"死得好慘"xDDD
遺言竟然係未解決!?@口@|||
我的造型多了個§印,讚=W=b
感謝m(_ _)m
不知道我現身後會不會與藍火交戰-w-"

依家的样仲衰点添!我看还是要原来那个好了!
不要紧!我也是没有太多时间啊..先等你写完吧.我现在先找点愿意加入小说的人先.
我还没打算写些啥的.因此也要大家帮我决定好了.我会写武侠的,科幻的,现代的,灵异的.

下面引用由殺神§麟§2006/09/06 11:14pm 發表的內容:
"死得好慘"xDDD
遺言竟然係未解決!?@口@|||
我的造型多了個§印,讚=W=b
感謝m(_ _)m
...
對於遲出場會員.....我都會講 D , 咁都俾你估到 ! ?
不過都已講你一定會出場 , 就一定有事發生 ,
所以哩次俾你估到劇情......我係唔會讚你既 !
哈哈 ∼
但還有一點你的角色今次並非為了挑戰而來 .....
至於係乜.....唔講得..... {^ + ^}

下面引用由啊蛹2006/09/07 07:05am 發表的內容:
依家的?仲衰?添!我看还是要原来那?好了!
不要紧!我也是没有太多时?啊..先等你写完吧.我现在先找?愿意加入小说的人先.
我...
你有兩個造型 , 另一個未搵到 , 至於點解你較
特別.......會有兩個造型就唔講得住。
你都可以提到造型給我 .....
連想寫什麼類型 .....你都要人為你決定 ? ! 說
不通啊 !
你要有自己主見 , 想寫什麼便什麼 , 但 .....當
然梗係除了 III 級的東西不能寫啦。
我度故事大綱都用了幾日 , 設計人物異能形式
、造型、性格要用好多時間 , 我無誇張架 , 哩
排我都無在妖獸、外太空版 Post 文啦。
我做的等於一本漫畫的主編一樣 , 大腦便秘就
仆街咯 !

下面引用由chung12192006/09/07 08:47am 發表的內容:
對於遲出場會員.....我都會講 D , 咁都俾你估到 ! ?
不過都已講你一定會出場 , 就一定有事發生 ,
所以哩次俾你估到劇情......我係唔會讚你既 !
哈哈 ∼
...
為了尋找某東西已來(閃)
難道是幫藍火回復記憶?XD

下面引用由殺神§麟§2006/09/07 01:20pm 發表的內容:
為了尋找某東西已來(閃)
難道是幫藍火回復記憶?XD
是跟他一起去斷背山 , 然後相擁起來雙
親雙愛 , 濕吻到難捨難離 ....

下面引用由chung12192006/09/07 01:32pm 發表的內容:
是跟他一起去斷背山 , 然後相擁起來雙
親雙愛 , 濕吻到難捨難離 ....
…………………………
我絕對不要斷背-.-……
我會精神崩潰的……
我其中的一招招式-.-|||算是必殺吧,畢竟那團揮鐮而出的氣是有神威的破壞力

儲氣

跳上高空

揮鐮

攻擊完成

我都大概估到到點解呀蛹要有兩個造型了^^哼哼哼
你呢兩日仲會係妖獸版出文嗎?