返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由chan12006/09/16 05:47pm 發表的內容:
是WOW
不是叫伊力丹
這隻叫伊利丹.嵐
做過d乜事搞到你唔妥我?_______?

下面引用由chan12006/09/16 05:47pm 發表的內容:
是WOW
不是叫伊力丹
這隻叫伊利丹.嵐
哩個怪物竟然跟我都一樣叫亞嵐 ? 喔 .......

下面引用由殺神§麟§2006/09/16 07:08pm 發表的內容:
做過d乜事搞到你唔妥我?_______?
不是呀!!!
只是無聊說下=.=""
不過如果增添打鬥場面都幾好=.=""

下面引用由chan12006/09/17 04:00am 發表的內容:
不是呀!!!
只是無聊說下=.=""
不過如果增添打鬥場面都幾好=.=""
唔好再係我面前扮o野? ! 你分明心
急想打埋一份啦 ! 嘿嘿 ∼ OK ! 我盡
快度一場有你參與戰鬥的場口吧。

很好看啊! 盟友, 以為第3回你便要將我了結, 原來仍放我一條生路, 真的很多謝你, 真的很期望你的第4回

下面引用由rttkamet2006/09/19 04:01pm 發表的內容:
很好看啊! 盟友, 以為第3回你便要將我了結, 原來仍放我一條生路, 真的很多謝你, 真的很期望你的第4回
你絕對是要角之一 , 沒有咁快就被殺 !
連真正身份都未揭曉 , 點會就咁就死 .....?

呢度有没有我个份架?点解看误到我架?

下面引用由啊蛹2006/09/21 02:45pm 發表的內容:
呢度有没有我个份架?点解看误到我架?
因為你已和那個修羅谷的關卡主任去了
渡蜜月囉 ! .......喔 .....^^。

.............那你给我个痛快好了............要我断背不如杀了我吧..................

有我呵呵!!!!
最後果個人,是誰人!?
是不是我??
第4回好好睇呀!!!
等待第5回