返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

殺神的幫手是不是他和他弟弟都有的異能「戰魂」呀?
睇落應該係了........

為何我的人設好像經常說粗口似的XDDDD
「*&!(&@*!&*@&」
XDDD
用我那個吧(死逃)
畢竟我被這個女生萌倒了(噴血)

我还惨............天不公啊..........给我一个好处啊!!!

下面引用由chan12006/09/23 06:09am 發表的內容:
有我呵呵!!!!
最後果個人,是誰人!?
是不是我??
第4回好好睇呀!!!
...
最後果個人 , 點會係你 ? 你仲墮
緊機......半空中 ........

下面引用由柴人2006/09/23 10:23pm 發表的內容:
殺神的幫手是不是他和他弟弟都有的異能「戰魂」呀?
睇落應該係了........
全中 !!!!!!!! 果然有留意到哩一點 ! V 搖 V V ~

下面引用由殺神§麟§2006/09/23 11:07pm 發表的內容:
為何我的人設好像經常說粗口似的XDDDD
「*&!(&@*!&*@&」
XDDD
用我那個吧(死逃)
...
咁下低哩兩個點處置呀 ? !
有無邊個會員對佢地有意思呀 ? ?
一係不如你『哽』埋佢啦 ! 做二奶也 .....也不錯啊 ! XD∼

下面引用由啊蛹2006/09/23 11:13pm 發表的內容:
我还?............天不公啊..........给我一?好?啊!!!
你正在異能中心進行高階課
程 , 休息下啦你 ......
我明明今朝回左帖 , 又消失.......唉 ∼

下面引用由chung12192006/09/24 02:46am 發表的內容:
(www.whereshow.cn/humour/images/56.gif)
(www.whereshow.cn/humour/images/new20_277.gif)
...
依兩個同依個比.完全無得比=.=""

索嗎??呵呵!!!
第五回有冇我存在嗎??

下面引用由chan12006/09/25 05:56pm 發表的內容:
依兩個同依個比.完全無得比=.=""
(www.leahdizon.com/media/photos/11.jpg)
索嗎??呵呵!!!
第五回有冇我存在嗎??
兩分鐘之後就會 post 第五回 .......

下面引用由chung12192006/09/24 02:46am 發表的內容:
(www.whereshow.cn/humour/images/56.gif)
(www.whereshow.cn/humour/images/new20_277.gif)
...
拎佢地出黎比我超渡差唔多XD
想不到我這麼多敵人……