返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回】

完結。

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由殺神§麟§2006/09/06 03:04pm 發表的內容:
不知為何,藍火這個名字令我想起"蒼炎"兩個字……
很酷似的,XD
藍火真的很有氣勢@____@|||
享受戰爭的可怕人物
亞叔之死狀率先曝光 ......
暫時他是異能者中實力在前6名 !!!!
而你一 D 都唔弱架 ! 我會加一些特徵給你 !
都好型架 ! 你下一回會強勢出現。
佢忘記了自己的本性 , 失憶前和後是兩個人
一樣 ......
如果 rttkamet  唔回哩篇文的話 , 我將會給他
一個斷背的下場。嘰嘰咕嘰嘰 ∼ ( 卓柏式笑聲)

下面引用由sgrlto2006/09/06 03:58pm 發表的內容:
亂 up 廿四...哈哈...我那有啊?
我句句也很認真的~- .-~
作2個故事嗎??很辛苦呢......
因為我也試過...
其實都是異獸之亂的故事 , 這篇是發生在靈
獸墓附近的無間林。
所以將會有靈獸墓的異能者出現 , 神秘人D
是『引路人』, 即是殺神會員飾演的 .....
而神秘人 B 就是你了。
我唔記得在文中說明 , 異獸之亂包括六篇故
事左右 .....
每篇都可以分開獨立看的。
自從被刪掉『修羅之行篇』, 而家輪到我大
腦便秘 , 失去了亞蛹被非禮果一段最可惜 .....

下面引用由啊蛹2006/09/06 04:21pm 發表的內容:
嗯嗯......文风一下就变了.和前面的有些不同哦!强.............
介紹形式不同了 , 而上一篇已講明會加 D 搞笑位落去 ......
以下是你的新造型 ......

下面引用由柴人2006/09/06 05:06pm 發表的內容:
唉.......依家剩係睇貼都唔記得回......搞到冇晒錢咁濟~W~鳴.....
我幾時會出黎@@?透露少少ar^^
藍火出場幾有氣勢呀.......努力繼續作!!!!
你唔會在這一篇『無間行者』中出現 , 你
會在另一篇『修羅之行』中出現一小段。
但遲D 會詳細介紹你 ......
但都要等我有心機至算啦 , 唉 ∼ 我篇...
....『修羅之行』的第 1 至 4 回被刪除了.....
搞到而家我『大腦便秘』.....
這兩日我都無乜心機 , 而『無間行者』的第
1、2 回不是在這兩日作的 , 是早有存犒。
搞到無錢 ? 試下去網上找資料去外太空或妖
獸版出『收費文章』......

下面引用由啊蛹2006/09/06 04:53pm 發表的內容:
....................你好像打定主意要我做一个经常给非礼的人物了........
顺手帮我也宣传一下我的写作念头吧.我想写一本小说.就是ག...
上是殺神的造型 , 你的造型在上兩層。
你只不過被非禮一次咋 ! 我都有份啦 , 放心
啦 , 我已為你找了另一個『替死鬼』.....
我有排都未寫完這小說 , 至少廿回故事以上
才會完。
加上我哩兩日『大腦便秘』......
所以你想出的話 , 無需等待。
我當然會幫你宣傳啦 ! ^^

下面引用由殺神§麟§2006/09/06 11:14pm 發表的內容:
"死得好慘"xDDD
遺言竟然係未解決!?@口@|||
我的造型多了個§印,讚=W=b
感謝m(_ _)m
...
對於遲出場會員.....我都會講 D , 咁都俾你估到 ! ?
不過都已講你一定會出場 , 就一定有事發生 ,
所以哩次俾你估到劇情......我係唔會讚你既 !
哈哈 ∼
但還有一點你的角色今次並非為了挑戰而來 .....
至於係乜.....唔講得..... {^ + ^}

下面引用由啊蛹2006/09/07 07:05am 發表的內容:
依家的?仲衰?添!我看还是要原来那?好了!
不要紧!我也是没有太多时?啊..先等你写完吧.我现在先找?愿意加入小说的人先.
我...
你有兩個造型 , 另一個未搵到 , 至於點解你較
特別.......會有兩個造型就唔講得住。
你都可以提到造型給我 .....
連想寫什麼類型 .....你都要人為你決定 ? ! 說
不通啊 !
你要有自己主見 , 想寫什麼便什麼 , 但 .....當
然梗係除了 III 級的東西不能寫啦。
我度故事大綱都用了幾日 , 設計人物異能形式
、造型、性格要用好多時間 , 我無誇張架 , 哩
排我都無在妖獸、外太空版 Post 文啦。
我做的等於一本漫畫的主編一樣 , 大腦便秘就
仆街咯 !

下面引用由殺神§麟§2006/09/07 01:20pm 發表的內容:
為了尋找某東西已來(閃)
難道是幫藍火回復記憶?XD
是跟他一起去斷背山 , 然後相擁起來雙
親雙愛 , 濕吻到難捨難離 ....

下面引用由殺神§麟§2006/09/07 03:34pm 發表的內容:
…………………………
我絕對不要斷背-.-……
我會精神崩潰的……
我其中的一招招式-.-|||算是必殺吧,畢竟那團揮鐮而出的氣是有神威的破壞力
...
我隨口說笑而已 , 當然會跟藍火戰鬥啦 !
『修羅之行』就預早講定加笑料 , 但『無
間行者』無講過會加笑料 , 所以放心啦 .....
..... 嘿嘿 ∼
咁你即是要我抄日本漫畫 ? 咁似乎唔係咁
好 ! 等我再諗諗 .....
我給你的異能好勁架 !
哩招咁似追擊者九號嘅『虛空斬』?

我已為你度多一種技能 , 暫名為死神之斧 !