返回列表 回復 發帖

[討論]有關男生問題~

[這個投票最後由FaNnYcKw在 2004/07/30 03:02pm 編輯]

話說某天~我與2個朋友-甲(男)及乙(女)談天~不知道說到什麼事~
涉及到"一夜情"話題~之後我向甲說了一句~
我唔信有人送到你口到唔食(相信大家明白我說什麼)~
之後甲說~我一定唔係呢一種人
~甲說話事很肯定的~
那麼我只好說"sorry"~
過了數天~甲打電話給我~說做錯了一件事~就是與他的同學"一夜情"~
心想自己說中了~但甲說自己也不想~是他的同學強來~(女的強來@_@)~
之後我與乙說~女的強來就要這樣子~那你(甲)往後都很忙~
p.s.:出此文不是針對男生(只是本人八卦)~如有不滿~只好說對不起~[hidepoll]

[討論]有關男生問題~

就算送到口邊,都要睇?扒唔扒先得ge!!

[討論]有關男生問題~

如果個男仔夠堅決點會拒絕唔到wor?
藉口..........

[討論]有關男生問題~

嘩~~~個男比個女搞???
好少聽過會咁喎~~~~
何況如果個男唔想~~
佢都大力過女啦~~~
一推就推開個女仔啦~~~~
一係除非個男口是心非啦~~!!!!
一係就個女大力個個男!!!!~

[討論]有關男生問題~

我相信不是每個男生都是那種人....總有例外的~
我覺得男生甲應該只是受不了誘惑吧= =..
或許甲本身對乙有好感呢(我猜測而已*)
所以沒有拒絕吧....?

[討論]有關男生問題~

乜你個friend咁冇性格架...
咁就俾一個女仔搞點...~~
我都曾經有過一個有關經歷....
從此發覺自己o既定力係非常之強~~

[討論]有關男生問題~

基本上我覺得男大多數都係送到口邊都會食,
佢地覺得唔係太差o既女仔啦!!!!!
個男仔有冇飲酒呀..
飲酒會降低所為o既定力架wor

[討論]有關男生問題~

這是男人的天性吧=  =!!
就跟有天有塊金子送到你面前...你不可能不要吧!~
除非你擁有的比他多數倍要不就是準備當和尚了!!
就是這樣...話永遠不要講太滿...
尤其是甲的作為更是常見!!
有的男人連對愛人的誓言都能背叛...何況你只是朋友?
在現在這個社會...既然你我都有需要...那就不用顧忌了...
又何必說自己一定不會怎樣呢!?

[討論]有關男生問題~

男人邊個唔咸濕...邊個唔花心呀...我唔個有咁正o既男人囉

[討論]有關男生問題~

下面引用由kant22192004/07/30 05:31pm 發表的內容:
就算送到口邊,都要睇?扒唔扒先得ge!!
但有次同d朋友玩緊o個陣~又係唔知講緊咩~但個男講~講o左句"唔理好醜"~@_@
呢一句又係令我當場呆o左一陣~加o下有d男仔真係.........
下面引用由Justinkinson2004/07/30 07:22pm 發表的內容:
嘩~~~個男比個女搞???
好少聽過會咁喎~~~~
何況如果個男唔想~~
佢都大力過女啦~~~
一推就推開個女仔啦~~~~
一係除非個男口是心非啦~~!!!!
一係就個女大力個個男!!!!~
其實甲係鍾意佢o個同學(暫稱A)~但我都講少o左好多detail o野~
再話說~有日甲同佢2個同學~A同B(2個都係女仔)~去o左開房做功課~
(開頭聽o個陣我都打o左個特, 之後說諗, 冇o野發生之奇)~
但好搞笑o既一樣o野就係~3個人訓係張床到~甲同A都可以發生d咁o既o野~
真係當B冇到~而當然係A做主動~我同朋友乙都好奇怪咁都發生o左~
不過唔理咁多啦~只不過覺得甲佢講到好肯定~但又發生d咁o既事~
無奈~
下面引用由jpm2004/07/30 07:58pm 發表的內容:
我相信不是每個男生都是那種人....總有例外的~
我覺得男生甲應該只是受不了誘惑吧= =..
或許甲本身對乙有好感呢(我猜測而已*)
所以沒有拒絕吧....?
唔係唔係~甲鍾意A~唔係乙~
下面引用由easka2004/07/30 11:51pm 發表的內容:
基本上我覺得男大多數都係送到口邊都會食,
佢地覺得唔係太差o既女仔啦!!!!!
個男仔有冇飲酒呀..
飲酒會降低所為o既定力架wor
當時做功課嗎~應該冇飲到o既~
咁何況如果飲o左酒就可以咁o既~定力呢樣o野~形同虛設~可有可無~
下面引用由御風行2004/07/31 09:37am 發表的內容:
這是男人的天性吧=  =!!
就跟有天有塊金子送到你面前...你不可能不要吧!~
除非你擁有的比他多數倍要不就是準備當和尚了!!
就是這樣...話永遠不要講太滿...
尤其是甲的作為更是常見!!
有的男人連對愛人的誓言都能背叛...何況你只是朋友?
在現在這個社會...既然你我都有需要...那就不用顧忌了...
又何必說自己一定不會怎樣呢!?
你的說法是對的~人就是喜歡說一套~做一套~
所以不肯定的~就不要這樣說~
承諾~我覺得只是空頭支票而已~不一定對現我~
我說的那句~我說了出口當然有問題~我都有後悔這樣說~不過對於他~
事實勝於雄辯~唉~