返回列表 回復 發帖

[閒話一則]尋晚發的夢..

尋晚我發左一個好恐怖既夢..我夢見香港有大地震加上狂吹怪風
第一次好輕微..第二次中等..第三次好勁...
全部都感受得到..D怪風係勁到連個人都吹得起
仲有D怪風係亂吹,雖然尼個係夢...-_-"不過我都有少少擔心
尼個擔心唔係尼個年代既擔心..而係下一代...
尼個世界既天氣變得太快..反常得太利害.....
其實尼個夢既怪風..唔止係夢到感受過.....
而係上個月左右...感受過一次..只不過同夢果個比有過至以無不及XD"
1:1000000...雖然我係屋企..但係我都感覺到個怪風!!
提提大家...保護尼個地球..少開冷氣啦!!!
唔好破壞環境啦!!......
檔案區相關檔案
香港校園怪談
香港大學儀禮堂女鬼 1963年曾經嚇到學...
要數香港最猛鬼校園,恐怕非香港大學莫屬。香香港大學是香港的百年老校,大學百年來傳出不少鬼故。例如Knowles橋怪談,莊月明文娛中心樓梯之謎。60年代香港大學更...
香港校園怪談
港大醫學院的血手印
在港大醫學院裡發生過一個靈異故事。在70年代後期,有兩個醫科學生打賭,誰人有膽量一同前往解剖室住一個晚上。 有一天學生甲和學生乙兩人正在解剖室裡實習解剖屍...
香港猛鬼地方傳聞
跑馬地猛鬼三角區
百幕達有死亡三角原來跑馬地也有一個撞鬼三角區.... 跑馬地位於港島銅鑼灣天后與灣仔之間.顧名思義,跑馬地的意思是馬場所在地.跑馬地本是禾稻的沼澤,自18...
網民講鬼故
Uber司機載著鬼乘客,他竟然還敢問乘客...
【Cyber X-Files網民驚歷】Uber司機載著鬼乘客,他竟然還問乘客這問題⋯⋯ 我早幾個月開始揸Uber,幫補下啲收入又可以唔洗對住條女。不過揸香...
討論區相關主題
[轉貼]下一次冰河期何時到來?
[原創文章] 真偶像, 假上帝
[原創文章]
[引文轉貼]火星研究新發現:30億年前下過雨

哈... 你又會發的咁得意 ge 夢呢,希望全球性的天氣變化吾會係呢個世界發生,如果吾係會好似明日之后咁恐怖架,到時香港會陸沉喔

下面引用由ralf20052007/05/30 04:45pm 發表的內容:
哈... 你又會發的咁得意 ge 夢呢,希望全球性的天氣變化吾會係呢個世界發生,如果吾係會好似明日之后咁恐怖架,到時香港會陸沉喔
咦..你都係黃大仙之友黎架!!
尼個世界真係就快唔住得架啦~_~"
如果要個環境變返10年前...難........

下面引用由sgrlto2007/05/30 09:28pm 發表的內容:
咦..你都係黃大仙之友黎架!!
尼個世界真係就快唔住得架啦~_~"
如果要個環境變返10年前...難........
我都覺得呢個世界擺唔耐,
世界各地都相繼出現不尋常既天災,
如果再過多百幾年......真係唔敢諗....