返回列表 回復 發帖

E度有冇人玩過靈魂出體

你地有冇玩過??

我玩過.. 7次或以上

我有一次仲用瞬間移動飛左去宇宙見到幾個好靚既行星

http://www.out-of-body-guide.com/index.htm
檔案區相關檔案
靈異新聞
邪教藉世界末日吸信眾
【末日荒誕】【本報訊】2012年12月21日是瑪雅曆法中的所謂「末日」,全球邪教藉此預言瘋狂宣揚各種末日論。《蘋果》記者直擊末日瘋情,發現本港三大邪教利用人性弱...
「好奇號」火星探索
火星現神秘亮光被指外星人傑作
火星探測車「好奇號」日前傳回一批新照片,有UFO發燒友發現其中兩張照片有神秘亮光(箭嘴示),認為這是外星人的傑作,但美國太空總署(NASA)指這可能是岩石的反光...
靈異新聞
日本設計師創太空婚紗
世界多家公司正摩拳擦掌發展太空旅遊業,可望令太空旅遊平民化。如果夠豪夠潮,甚至可舉行太空婚禮。日本設計師松居惠里就搶飲頭啖湯,設計了1款太空婚紗。太空婚紗由日本...
靈異新聞
法解封UFO檔案
「真相就在那。」(〝 The truth is out there.〞)這是美國電視劇《 X檔案》的經典金句,劇中男女主角經常和外星人接觸,但政府卻竭力隱瞞。究...
討論區相關主題
[認真討論+分析研究]宇宙的問題總討論(只要我知道的有問...
海上發光的巨輪
生命起源雜誌記
亞特蘭提斯的回憶

e到真係冇人識玩?? 唔係掛
e到真係冇人識玩?? 唔係掛
DEEP02 發表於 2009-3-10 04:10 PM
討論剛開,人流未多....
以前我玩過,但現在已經沒玩,因為"出體"會對一些體質有敏感反應
靈學寶典電子書網頁
http://soulbook.ezdn.cc
討論剛開,人流未多....
以前我玩過,但現在已經沒玩,因為"出體"會對一些體質有敏感反應
netteens 發表於 2009-3-11 12:20 AM
有咩敏感反應?? 可唔可以講講

你指頭痛 唔夠訓果d??
有咩敏感反應?? 可唔可以講講

你指頭痛 唔夠訓果d??
DEEP02 發表於 2009-3-10 04:28 PM
個人脾氣突然暴躁左,頭痛多左,多左幻覺
靈學寶典電子書網頁
http://soulbook.ezdn.cc
個人脾氣突然暴躁左,頭痛多左,多左幻覺
netteens 發表於 2009-3-11 02:15 PM
我冇e d野  我反而個人平靜左
我3年前迷上了靈魂出體,看了門羅的書和星體投射.我原來只是覺得好玩半信半疑而已,后來有一次居然真的"靈魂出體"了,那種感覺實在太震撼人心了.後來在半年時間內我持續出體了七次還是八次,每一次醒來后我都把經驗記錄了下來.
我3年前迷上了靈魂出體,看了門羅的書和星體投射.我原來只是覺得好玩半信半疑而已,后來有一次居然真的"靈魂出體"了,那種感覺實在太震撼人心了.後來在半年時間內我持續出體了七次還是八次,每一次醒來后我都把經驗記錄 ...
notbaby 發表於 2009-3-11 09:00 PM
哈哈..我都有把經驗記錄

咁你有冇試過同自己的守護靈或其他靈體接足? (例如:傾計, 跟住佢 等等..)
我反而無c過-_________-"
但係d人話呢,
發夢見到自己就係出左...
我c過呢d lor
我反而無c過-_________-"
但係d人話呢,
發夢見到自己就係出左...
我c過呢d lor
hO 發表於 2009-3-12 08:05 PM
其實好多人都會係發夢果時無意中出左體 但自己唔知或意為係發夢
下次如果有e d情況你可以試下控制自己穿牆 去照下鏡 等等..
因為出左體後你就係靈魂