返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

完結。
檔案區相關檔案
靈異新聞
英半空驚現神秘黑圈
英國沃里克郡16歲少女希普,上周五與母親在利明頓皇家礦泉市打網球,抬頭一看,發現空中驚現神秘黑圈(圖),她立即以手機拍下奇景,說「這是我見過最怪異的事」。黑圈三...
神秘百慕達三角
美政府:空難海難因天氣差導航失靈
2014年2月10日美國《太陽哨兵報》報導,百慕達三角充滿神秘色彩,盛傳許多駛經的飛機、船隻和人員離奇失蹤,不少人提出外星人、黑洞和亞特蘭蒂斯作怪,但美國國家海...
靈異新聞
飛機乘客半空見UFO?
四川成都出現神秘UFO?當地市民張小姐表示,昨日搭飛機飛返成都時,在上空看見UFO(箭嘴示),其為流線型物體,四周圍繞着一個圓形光環。張小姐一邊拍攝視頻,一邊驚...
網民講鬼故
風水魚不可亂養 養龍吐珠養到要同神仙講和...
【Cyber X-Files 網民驚歷】中國人向來講究風水,風水之說源於古代堪地之術,古代建城首重找尋水源。最初人類只能在靠近江河之地建城,後來開始發展出掘井之...
討論區相關主題
[引文轉貼]冥皇星降級太陽系剩八行星
[思考問題]探索西藏的神秘事件
[原創文章]拜神要閞光!〈奇怪事情由比出現〉
[原創文章]做人基本(我的領悟)

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由★邪惡貓★2006/11/05 09:27am 發表的內容:
我覺得每一篇大約5千字左右就ok na
不過問題係唔好拖咁耐~呵呵
你覺得拖咁耐 ? 但亦有會員話以前節
奏快 , 我都唔知點好 .....
個個會員都想自己做主角 , 所以介紹
方面要詳細 , 我一早講過哩篇小說超
過 4 0回。
你大概最遲第三回會出場 ....大約咋 !^^

下面引用由sgrlto2006/11/05 11:05am 發表的內容:
7 0 0 0 字以上吧!!..可以嗎??^^我相信可以吧!
我真的好像很咸濕呢- -"".....還有那個人魚小子十分串嘴~
快點用狼權打爆他XDDD~
無間行者篇最後兩回加埋平均
都 7500 字以上啦 , 我仍要睇埋
其他人意見。^^
你身世令你唔可以有哩個異能
設定 , 遲 D 會講到 ....
人魚仔係個非常可惡的人 , 遲
D 佢仲離譜 ....嘰嘰 ∼

下面引用由chan12006/11/05 10:50pm 發表的內容:
個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
...
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?

下面引用由chan12006/11/06 04:23pm 發表的內容:
因為作幾多都是一樣吧!!!!
一樣的話 , 我即是廢話 ?
出得快慢的關係囉 !
算了 ! 留多句說話都唔願 ....
......我都無野講。

下面引用由高町莓2006/11/07 01:51pm 發表的內容:
嗯...
是誰幫C - I呢 ????
雪兒嗎 ???
連我自己也不知道啦!!......
...
七號的任務是去 C -I 經過離開了的地
方察看一帶的動靜 , 不會遇上 C -I ......

下面引用由殺神§麟§2006/11/07 10:09pm 發表的內容:
呢排唔得閒上,一上黎就見到出左新篇!!回完再睇文!!
估唔到我會係呢到再出現XD,仲以為我係末世之戰先出黎爆技XD
秘密會議都會有你份 , 你仲未探亞
蛹 , 末世之戰 , 你睇下 ....你仲有大
把機會出場 ! 哈哈 ~

下面引用由★邪惡貓★2006/11/08 05:06pm 發表的內容:
秘密會議有無我份嫁=口=
期待第3回>W<
想套料?你可能遭遇到不測 ...
多點祈禱吧。嘰嘰 ......

下面引用由★邪惡貓★2006/11/08 05:59am 發表的內容:
果陣d卓柏卡布拉對d人黎講可能功用淨係得1個..
就係睇=口=
別忘記卓柏獸是可以突變進化得更
強 , 而異能者亦因此而生 .....