返回列表 回復 發帖

容許我在此講幾句

各位覺唔覺得cyber X開始老化,cyber X全盛時代已經過去,我由02年開始做會員到今時今日,我覺得0405年係cyber X最黃金時期,跟住漸漸走入衰退(食老本),我認為係因為會員不再post文章討論,有時更爆發對罵戰,話題欠缺新意,cyber X已經沒有多大推動力去吸引人去成為會員,當然我都期盼cyber X愈做愈好!!!!!多謝各位觀看

容許我在此講幾句

我十分之同意你既講法...!!!!!!!拿破崙

容許我在此講幾句

一個地方有興旺,有衰落,
是正常的事。
加上網上世界好去處多的是,
會員登記了,
也不一定會登入嘛。
現在人數可算是有,
但認真討論的又有何多?
看的蠻多,卻回覆頗少....
也不怪得,太多人喜歡轉貼文章後一走了之,
文章有了,但卻沒有討論價值。
年代變遷,接受現實好了。

容許我在此講幾句

下面引用由gacktau2006/06/10 10:01pm 發表的內容:
一個地方有興旺,有衰落,
是正常的事。
加上網上世界好去處多的是,
會員登記了,
...
幾年前CyberXo岩o岩個個都好踴躍發文章,同回應(我都係其中一個)在此樂而忘返,依家CyberX可有可無咁款!!!!!!

容許我在此講幾句

下面引用由法國皇帝2006/06/10 11:11pm 發表的內容:
幾年前CyberXo岩o岩個個都好踴躍發文章,同回應(我都係其中一個)在此樂而忘返,依家CyberX可有可無咁款!!!!!!
的確,過去風光日子,
只有回味的份兒嘛。
多次事情反複,
很多舊會員對網站大失信心、誠意。
又很多舊會員因為網頁更新時,
誤解網頁倒閉。
很多都沒有上去閒聊而已。
我記得登記做會員時好像有一項為,
填寫【醫貓】地址以作為【Cyber X-Files靈異論壇】活動通知。
何不用回名會員的【醫貓】,
定期把網頁的近況或行動通知些無上來很久的人?
其實在這說也好像只有我倆的討論而已...【怪怪的感覺】=''=

容許我在此講幾句

我自爆我以前o係呢度叫sos,但係比人話我狂灌水,把我封印住(禁止發言),至此我不再對CyberX有任何熱心,雖然我對科學好有興趣,我不會分享我ge心得,後來我搵到個比CyberX更多元化網站,自此我好少再黎CyberX啦!!!我當時介紹過好多friend黎呢度做會員,後來網站改革,好多舊會員唔滿意新制度而離去,種下衰退原因!!!我講完啦

容許我在此講幾句

創網之時我不到18歲
現在都22
工作,搵錢,事業
隨左我,大家都會大
唔係凈係我有工作.....
唔係凈係我會忙
大家都有自己的事
大家都忙
如果你感到可惜,不妨出分力帶動討論
感謝支持

容許我在此講幾句

下面引用由靈異simon2006/06/10 11:37pm 發表的內容:
創網之時我不到18歲
現在都22
工作,搵錢,事業
隨左我,大家都會大
...
我想,但係網站太多限制,回覆字數,使用條款咁,呢樣亦係令會員卻步原因之一

容許我在此講幾句

下面引用由法國皇帝2006/06/10 11:46pm 發表的內容:
我想,但係網站太多限制,回覆字數,使用條款咁,呢樣亦係令會員卻步原因之一
我覺得欠缺監管先係問題
高峰時期由我親自監管比現在更嚴

容許我在此講幾句

我認為可以倣效其他網站,一個好網當然會有呢種問題出現,好平常