返回列表 回復 發帖

嘩!好一個飲食論譠

我拓海誠意推介一個飲食論譠,入面會有教人如果製作蛋糕及西餅!
教授那位當然就是我們的契媽Chrishk
大家可以入內參觀參觀!
女會員當然更要加入此網站吧!

http://www.rainbow-cookery.com/

嘩!好一個飲食論譠

咁快就做宣傳@@"
有一點吾同意>_<
男仔都要去~^^整比女仔食~哈~

嘩!好一個飲食論譠

下面引用由browneyes2005/06/03 04:56pm 發表的內容:
咁快就做宣傳@@"
有一點吾同意>_<
男仔都要去~^^整比女仔食~哈~
我同Credit會在那邊教煮中菜

嘩!好一個飲食論譠

我好感動呀! 契仔....
原來寫個網站論壇是超難的... Simon這個論壇, 真的令我很配服! 我用了足足四天, 每天10小時, 才做好初形, 現在很多bug也沒有理會... 我只覺寫論壇令我跌入痛苦深淵...
但為了將來的蛋榚店, 也沒辦法啦...  (如果不是開店, 我一定不會整這個論壇, 因為實在太煩了!!)
管理一個網站, 也是很煩的, 在開網數天, 已有人想來搗亂, 來者不善, 說穿了, 其實是其他論壇的版主或會員, 深怕我搶了他們的人... 很可笑... 在這裏有差不多10萬會員, 也是我第一個加入的論壇, 我的網站, 只是小小的一個地方, 供人查詢蛋榚班吧... 攻擊我也沒有用...  (這只是有感而發的廢話)
我亦很多謝Cyber X給我放上網站的連結, 希望這裏對烹飪有興趣的會員, 都來坐坐吧!

嘩!好一個飲食論譠

唔係呀!你好叻呀...一下子就知道我錯左d咩!
仲有呀整網頁我都唔識tim呀... 你整到出黎真係好叻喔!hehe!!
chrishk原來你想開蛋糕店ga? 第2時我一定幫襯!!你一定整得好好食!
估唔到 藤原拓海都識cook食呀!! 真係要see see!

嘩!好一個飲食論譠

下面引用由szeszenic2005/06/03 05:18pm 發表的內容:
唔係呀!你好叻呀...一下子就知道我錯左d咩!
仲有呀整網頁我都唔識tim呀... 你整到出黎真係好叻喔!hehe!!
chrishk原來你想開蛋糕店ga? 第2時我一定幫襯!!你一定整得好好食!
估唔到 藤原拓海都識cook食呀!! 真係?..
唔好咁講啦, 其實整海棉蛋榚係好難架! 有好多人整10次, 10次都變馬拉榚... 如果你第2次就成功, 仲叻呀!
阿拓海每逢節日, 都會教整應節食品, a, 端午節就快到啦喎.. 阿海出動啦!

嘩!好一個飲食論譠

下面引用由藤原拓海2005/06/03 04:38pm 發表的內容:
我拓海誠意推介一個飲食論譠,入面會有教人如果製作蛋糕及西餅!
教授那位當然就是我們的契媽Chrishk
大家可以入內參觀參觀!
女會員當然更要加入此網站吧!
...
我加入了∼很棒的論壇呢^^

嘩!好一個飲食論譠

請問姐姐你收唔收學生 ga??
我想學整蛋糕~~
你那個 論壇我已經 bookmark 左 la~~
只是這幾天放工返到屋企 都無咩 精神~~
只是隨意看看~~
但也不錯呢~~

嘩!好一個飲食論譠

下面引用由藤原拓海2005/06/03 05:00pm 發表的內容:
我同Credit會在那邊教煮中菜
我都有睇chrishk飲食論譠,...
好掂ar ,,,我會常 常去睇ge
=_=|||||||||
拓海,,,,,,,,,我個福建炒飯呢=_=|||||||||||||||||||
幾時煮比我食ar ,,,,,,,,
唔煮比我食都教我炒ar...
不然,,,,,,,,,你,,,,hehehe  (-_-")   
                                    /▇\ ▂︴

嘩!好一個飲食論譠

下面引用由manman2882005/06/03 09:35pm 發表的內容:
我都有睇chrishk飲食論譠,...
好掂ar ,,,我會常 常去睇ge
=_=|||||||||
拓海,,,,,,,,,我個福建炒飯呢=_=|||||||||||||||||||
...
好!
我煮給妳吃沒問題!
我會以妳現在的體重去加油、味
妳依家越加多會越好!哈哈...