返回列表 回復 發帖

[靈異新聞]奇怪的屋

唔知道大家間屋有冇呢類野發生呢??
話說.......
我mother有個fd佢住沙田,有一日下午佢係房sleep,無端端聽到個(聽)好吵,
佢想...(間屋只得自己一個,莫非有人返黎?)但係佢走出去一睇:竟然
一個人都無,但係一返到自己房,的吵雜聲又黎啦,佢覺得奇怪之餘,佢
想打電話俾我媽咪,竟然打左十幾次都唔通,#(但係本人媽咪在家,沒可能聽唔到!!!)
跟住佢就好怕,想走出去,但係呢,佢走到電梯果個門時,個門打開左
佢come in 時果個門點都關不了,佢就開去walk樓梯啦,走到門時
個門竟然自己打開左,但係沒人,幸好佢屋企人返左黎.............
佢就話左俾屋企人聽,佢老公講佢朝早起身時果個鐘無端端stop左
個錶又係,搞到佢late左一個鐘返公.......
之後........
佢搬左之後就∼...........
(想知睇下集啦∼我好眼訓呀∼下次先post)

本文章是小妹第二次發表的文章∼請多多支持啦∼thx∼

[靈異新聞]奇怪的屋

從字裏行間可以斷定你媽咪個fd屋企有鬼...而且果d鬼仲好衰..
走黎騷擾人..如果嚇親人或者嚇死人..佢地刀會受到報應..刀唔明dim解佢地要咁做...

[靈異新聞]奇怪的屋

下面引用由真理2004/12/10 05:11pm 發表的內容:
從字裏行間可以斷定你媽咪個fd屋企有鬼...而且果d鬼仲好衰..
走黎騷擾人..如果嚇親人或者嚇死人..佢地刀會受到報應..刀唔明dim解佢地要咁做...
嚇你係想俾你個信息~~呢度係"佢"既~~﹗
嗌你~離開呢度~~﹗
不過你阿媽個fd都幾好彩~~屋企人返黎~~﹗
唔係就....慘啦~~﹗

[靈異新聞]奇怪的屋

下面引用由benchan2004/12/10 05:30pm 發表的內容:
嚇你係想俾你個信息~~呢度係"佢"既~~﹗
嗌你~離開呢度~~﹗
不過你阿媽個fd都幾好彩~~屋企人返黎~~﹗
唔係就....慘啦~~﹗
未必嘅...
有時d遊魂死咗太耐,想人吔知道佢的存在先出嚟揾人嚟嚇,我可以理解......

[靈異新聞]奇怪的屋

下面引用由Extra2004/12/10 07:32pm 發表的內容:
未必嘅...
有時d遊魂死咗太耐,想人吔知道佢的存在先出嚟揾人嚟嚇,我可以理解......
咦...
你可以理解....
你比"佢地''嚇過ar??

[靈異新聞]奇怪的屋

如果真的被靈體騷擾,這蠻真可怕
也許你媽的朋友得罪過靈體而不知道
"他"其實會不會是家鬼呢

[靈異新聞]奇怪的屋

下面引用由libra10212004/12/10 08:13pm 發表的內容:
咦...
你可以理解....
你比"佢地''嚇過ar??
咁你都想你班主住記得你個名0架,唔通你想你班主任叫錯你名??如果你想得到班主任個心的話,你都要做d野嚟留住佢,鬼都係同樣道理啫.............

[靈異新聞]奇怪的屋

下面引用由jpm2004/12/10 09:05pm 發表的內容:
如果真的被靈體騷擾,這蠻真可怕
也許你媽的朋友得罪過靈體而不知道
"他"其實會不會是家鬼呢
但係如果你唔搞隻家鬼,隻家鬼都唔會搞你嫁啦....
唔通真係佢阿媽個fd得罪左隻家鬼??